«Легендарний стрибок з кулеметом»: Даніель Салем показав, як нищить ворога на передовій

Даніель Салем
фото з відкритих джерел

Шоумен поділився моментами, коли він разом зі своїми побратимами відбивав атаки російських загарбників

Відомий український ведучий та військовослужбовець Даніель Салем вразив глядачів новими відеокадрами, знятими на передовій.

На своїй Instagram-сторінці, шоумен поділився моментами, коли він разом зі своїми побратимами відбивав атаки російських загарбників на передовій. Даніель демонстрував чудову відповідь ворогу, тримаючи кулемет в руках, поки його товариші прикривали його.

Упереджений оптимізм шоумена не зник навіть у найскладніші моменти. Він навіть зараз сміливо пожартував про свій «легендарний стрибок з кулеметом», коли він тікав від ворожого вогню.

«Дрібні уривки пам'яті! Пацани прикрили. Назва картини: «Мій легендарний стрибок з кулеметом», - написав під відео Салем.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Даниэль Салем (@daniel_jihad_salem)

Раніше повідомлялося, що український ведучий та військовий Даніель Салем презентував дебютну пісню «Силуети» в пам'ять про побратимів, під творчим псевдонімом SALEM.

Композиція є відданою шаною захисникам України, які віддали свої життя за рідну країну.

Нагадаємо, військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем брав активну участь в евакуації постраждалих із Херсонської області, де російські загарбники підірвали Каховську ГЕС. Чоловік показав, як разом з іншими військовими рятував людей та тварин. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: