Колега Валерія Леонтьєва розкрила позицію російського співака щодо війни в Україні

Лайма Вайкуле та Валерій Леонтьєв
фото з відкритих джерел

Лайма Вайкуле незабаром запросить Валерія Леонтьєва виступити на своєму фестивалі в Юрмалі, присвяченому підтримці України

Латвійська співачка Лайма Вайкуле завуальовано розкрила позицію свого колеги, російського співака Валерія Леонтьєва стосовно повномасштабної війни Росії проти України.

У програмі «І гримнув Грем», Лайма відповіла на запитання прихильників, чи запрошувала вона Валерія Леонтьєва виступити на своєму фестивалі в Юрмалі, присвяченому підтримці Україні. Вайкуле зауважила, що цього разу вона не запросила Леонтьєва як гостя, але незабаром має намір це зробити.

Відзначаючи Леонтьєва, Лайма сказала: «Валерій – видатна людина. Дуже добра людина. Він завжди уникає інтерв'ю. Це той артист, який завжди уникає інтерв'ю. Він розумниця насправді, про це мало хто знає. Оскільки він не дає інтерв'ю, він не може розкритися. Але він дуже цікава людина», – розповіла Вайкуле про Леонтьєва.

Відомо, що з моменту початку повномасштабної війни артистка з Латвії відмовилася від будь-яких зв'язків з Росією, гласно засуджувала дії Путіна і висловлювала підтримку Україні. Її фестиваль в Юрмалі був спеціально присвячений підтримці українських дітей. На додаток, артистка припинила спілкування з російськими артистами, які відстоюють позиції Путіна. Шанувальники Лайми зробили припущення, що, можливо, якщо вона так позитивно говорить про Леонтьєва, то той також має підтримувати Україну. Однак Леонтьєв не висловлював свою позицію публічно.

Раніше повідомлялося, що колишній соліст попгурту Quest Pistols Антон Савлєпов днями виступив на острові Балі. Співак потрапив у гучний скандал, оскільки виконував свої треки російською для мешканців країни-агресорки. Відео виступу українця на приватній вечірці на Балі, на якій були присутні і росіяни, знайшов блогер Богдан Беспалов.

До слова, скандальна блогерка з Дніпра, Ганна Алхім, яка раніше привернула увагу своїми зізнаннями про прослуховування російської музики на стрімінгових платформах, стала учасницею нового скандалу. Цього разу вона образливо висловилась про мешканців заходу України, назвавши їх «заводом дебілів».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: