Козловський вперше показав фото вагітної дружини

Козловський стане батьком
фото: vkozlovsky_music/Instagram

На фото дружина Козловського позувала в прозорій сукні, крізь яку виднівся чималий живіт

Український співак та військовослужбовець Віталій Козловський замилував своїх підписників новим фото вагітної дружини. Відповідні кадри опублікував в Instagram.

«При надії… Мій сенс. Стимул. Любов», – написав співак.

Козловський вперше стане батьком
Козловський вперше стане батьком
фото: vkozlovsky_music/Instagram

На фото дружина Козловського позувала в прозорій сукні, крізь яку виднівся чималий живіт. Поверх нього жінка одягла нашивку з прізвищем артиста.

6 березня стало відомо, що Віталій Козловський одружився. Артист оприлюднив фото, на якому зображена його рука та обраниці. На кадрі наречені продемонстрували обручки на безіменних пальцях. Цією новиною артист вирішив поділитися в день свого народження – сьогодні, 6 березня, йому виповнилося 39 років. Проте ім'я своєї обраниці тримає в таємниці.

Також після того, як на початку березня у мережі з’явилися чутки про те, що Віталій Козловський готується стати батьком, він «прокоментував» це кадрами відеороботи.

Як відомо, улітку 2023 року Козловського мобілізували, тож він приєднався до бригади наступу «Рубіж» Національної гвардії України. Після кількох тижнів навчання та зарахування на військову службу Віталій Козловський офіційно присягнув на вірність Україні.

Читайте також: «Дякую Богу, що ми живі»: Віталій Козловський приголомшив шанувальників новим відео з фронту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: