Козловський показав свіжі кадри тренувань на полігоні (фото)

Бойова підготовка новобранця проходить успішно
фото: vkozlovsky_music/Instagram

Артист, який потрапив до Національної гвардії України, опублікував серію фотографій у День конституції 28 червня

Мобілізований Віталій Козловський ділиться із шанувальниками новинами свого армійського життя. Виконавець проходить бойову підготовку на полігоні. Уже без бороди 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань, які він розміcтив в Instagram.

Козловський, який потрапив до Національної гвардії України, опублікував серію фотографій у День конституції 28 червня.

Козловський показав свіжі кадри тренувань на полігоні (фото) фото 1

Виконавець  побажав українцям, щоб Основний Закон залишався фундаментом їхніх цінностей та прав, а також поділився своїми враженнями від першого тижня навчань.

«Перший тиждень навчань бойової підготовки був напруженим та інтенсивним. Втома є як фізична, так і моральна. Іноді є відчуття, що навантаження забирає всю енергію. Насправді зараз немає часу і сил на творчість, яку я так люблю, в якій можу висловити свої почуття та думки. Але хто казав, що буде легко?!» – написав Козловський в Instagram.

Козловський показав свіжі кадри тренувань на полігоні (фото) фото 2

Виконавець шукає сили та натхнення у відданості своїй службі, а також вірить у важливість своєї ролі у захисті країни.

«Думка про те, що мої зусилля не є даремними, власне мотивує йти вперед. Мотивують і люди, що поруч, титанічна праця військових, їхній внесок у нашу майбутню Перемогу», – розповів він.

Також Віталій процитував відому фразу Степана Бандери: «Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний».

Додамо, що український виконавець Віталій Козловський отримав повістку та мобілізувався до ЗСУ. Артист отримав військову форму, жетон, а віднедавна проходить навчання на полігоні. Співак знаходить час і для спілкування у соціальних мережах.

Нагадаємо, що український співак Віталій Козловський оприлюднив фото, де він позує у військовій формі та зі зброєю в руках. 

Нагадаємо, що український співак Віталій Козловський отримав повістку. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував світлину, де видно, як він підписує документ.  Чоловік коротко пояснив: «От і до мене прийшла повістка».

Нагадаємо, що співак Віталій Козловський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповів, як його родина ставиться до війни в Україні.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Козловський в інтерв'ю розповів про родичів, які живуть у Росії. Зокрема у сусідній країні-агресорі у виконавця мешкає старша рідна сестра з родиною. «Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби поспівчувати», – розповідає Козловський.

Читайте також: Козловський назвав Ірину Фаріон надто емоційною суперзіркою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: