Відомі українські ресторатори Олена та Дмитро Борисови розлучилися

Дмитро та Олена Борисови одружилися у 2014 році
фото: Олена Борисова/Facebook

Жінка сказала, що їхні стосунки з Дмитром ніяк не вплинуть на компанію експодружжя

Відомі ресторатори України Олена та Дмитро Борисови розлучилися, після 10 років спільного життя. Про це жінка написала у Facebook.

«Як людина, що не толерує брехню або подвійні стандарти, як людина публічна не можу дозволити собі приховувати факти від тих, хто роками з повагою слідкував за нашою парою. Тому після численних запитань один раз напишу тут без зайвих подробиць: наш з Дмитром шлюб закінчився, в січні ми офіційно розлучилися», – йдеться в повідомленні.

Олена та Дмитро Борисови розлучилися, після 10 років спільного життя
Олена та Дмитро Борисови розлучилися, після 10 років спільного життя
фото: Олена Борисова/Facebook

Жінка зазначила, що їй важко говорити на цю тему.

«Це особиста подія, це частина життя. Говорити про це вголос дуже важко та боляче. Я багато писала, що вірю в Любов, як в основний закон. Нічого не змінилося. Любов завжди в мені. І саме тому я знаю, як відпускати з повагою та вдячністю. Вдячністю за наших дітей, продуктивне партнерство, сповнений дорогоцінних моментів досвід. Все має цінність. Навіть те, що завершується», – сказала дружина ресторатора.

Олена Борисова каже, що переймається, щоб розлучення не вплинуло на дітей.

Олена та Дмитро Борисови мають п'ятьох дітей
Олена та Дмитро Борисови мають п'ятьох дітей
фото з відкритих джерел

«В першу чергу для мене важливо, щоб наші рішення дорослих якомога менше вплинули на дітей. Я створювала і створюватиму для них безпечний простір, який будується на любові, повазі та безумовному прийнятті. Простір, за яким стоїть безліч невидимих зусиль», – написала жінка.

Жінка додала, що їхні стосунки з Дмитром ніяк не вплинуть на компанію експодружжя.

«Нові заклади відкриваються чи не щомісяця. Заклади, які працюють роками, живуть і оновлюються так, щоб бути цікавими для тисяч гостей щоденно. Попри загрози та виклики в різних містах цей величезний механізм, вибудована система працює. Зустрічає, частує, робить людей щасливішими. Дає робочі місця для тисяч чудових людей. Платить податки, готує тисячі порцій волонтерських обідів та підтримує сотні благодійних ініціатив», – написала Олена Борисова.

Нагадаємо, що Борисови одружилися у 2014 році. Експодружжя виховує п’ятьох дітей. Також у Дмитра Борисова є двоє дітей від попередніх стосунків.

До слова, Дмитро Борисов разом з дружиною перерахували півмільйона гривень партії Святослава Вакарчука «Голос».

Читайте також: Бум розлучень у парламенті. Чоловік одіозної депутатки встановлює, хто є батьком немовляти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: