«Дзідзьо більше не буде»: Артист повідомив про зміни у житті

Дзідзьо більше не буде. Буде Михайло Хома
фото з відкритих джерел

Дзідзьо пояснює зміни у кар'єрі внутрішнім ростом та адаптацією під нові умови життя

Співак Михайло Хома, більш відомий за превдонімом Дзідзьо, повідомив, що більше не буде використовувати свій псевдонім. Про це повідомляє Територія А.

Михайло пояснює це внутрішнім ростом, адаптацією під нові умови життя, у якому з плином часу з'являється багато відповідальності.

«Ми ростемо, змінюємося. Не вічно у першому класі. Я не знаю, може, я став нудним для молоді. Але я своє завдання на той час виконав. Багато хто впізнавав себе, і сказали, що це чесно. Я ж це не вигадував, не писав сценарій. Мої фани повиростали, у них по п'ятеро дітей вже, заміж вийшли... Якби того росту не було, мені було б не цікаво жити», – розповів Михайло.

За його словами, коли людині немає чого втрачати, там є дуже велика воля, свобода. Але коли в людини з'являється якась відповідальність, перед дітьми, наступним поколінням, державою, тоді з'являється усвідомлення, що треба нести відповідальність за це, пояснив співак.

Нагадаємо, Дзідзьо розповів, що думає про чоловіків, які виїхали з України.

«Я цього не підтримую. У мене виїзд через те, що мене запрошують, я їду для того, щоб привезти гроші країні. Тому, по двоє, троє в номері», – сказав співак. 

Дзідзьо зазначає, що інколи вкладає свої гроші в забезпечення цих поїздок, адже хоче показати, що сам на цьому нічого не заробляє натомість збирає кошти на ЗСУ.

Також співак вперше показав свою сестру та розповів про її талант.

Двоюрідна сестра Михайла має патріотичне хобі: вона створює шикарні прикраси в традиційному стилі. В коментарях до допису відгукнулася акторка Ольга Сумська. Артистка у коментарі під фото зазначила, що має колекцію намист, які виготовляла двоюрідна сестра Дзідзьо.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: