Піде воювати? Віталій Козловський отримав повістку

Фанати Козловського вважають, що він більше може допомогти як артист, ніж військовий
фото з відкритих джерел

Користувачі соцмереж побажали артисту берегти себе, в інших виникли великі сумніви, що він справді піде захищати країну

Український співак Віталій Козловський отримав повістку. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував світлину, де видно, як він підписує документ.  Чоловік коротко пояснив: «От і до мене прийшла повістка».

Деякі користувачі соцмереж побажали артисту берегти себе, в інших виникли великі сумніви, що він справді піде захищати країну.

Проте є й ті, хто вважає, що Козловський не буде захищати Україну у військовій формі. Дехто з них наполягає, що Віталій може більше допомогти як артист, ніж той, хто тримає зброю в руках.

Додамо, що співак Віталій Козловський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповів, як його родина ставиться до війни в Україні.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Козловський в інтерв'ю розповів про родичів, які живуть у Росії. Зокрема у сусідній країні-агресорі у виконавця мешкає старша рідна сестра з родиною. «Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби поспівчувати», – розповідає Козловський.

Читайте також: Козловський назвав Ірину Фаріон надто емоційною суперзіркою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: