Віталій Козловський одружився

Ім'я своєї обраниці Козловський тримає в таємниці
фото з відкритих джерел

Радісною новиною артист вирішив поділитися в день свого народження – сьогодні, 6 березня, йому виповнилося 39 років

Співак і військовослужбовець Віталій Козловський одружився. Про це свідчить його новий допис в Instagram.

Артист оприлюднив фото, на якому зображена його рука та обраниці. На кадрі наречені продемонстрували обручки на безіменних пальцях. Цією новиною артист вирішив поділитися в день свого народження – сьогодні, 6 березня, йому виповнилося 39 років.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vitaliy Kozlovskiy (@vkozlovsky_music)

«Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок до смерті, цінності змінюються полярно – хочеться поспішати жити, поспішати любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими і найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту тільки одне: Дякую», – написав Козловський під світлиною.

У коментарях шанувальники щиро радіють за молоде подружжя і вітають закоханих. До привітань долучилася і Раміна Есхакзай, колишня дівчина Козловського. Блогерка поздоровила співака з Днем народження і одруженням. Аліна Шаманська і Наталка Карпа також побажали новоспеченому подружжю щастя.

Віталій Козловський одружився  фото 1

Також артист поділився радісною звісткою з журналістами у сюжеті на телебаченні. Проте ім'я своєї обраниці Козловський тримає в таємниці.

Співак  розповів, що під час служби багато чого переосмислив у своєму житті. А одного разу, коли він з побратимами потрапив під артилерійський обстріл і вижив, вирішив – що відтягувати з освідченням більше не хоче. Саме через зміну цінностей співак наважився на величезний крок у своєму житті. Віднедавна Віталій Козловський офіційно одружений.

Віталій зізнався, що саме в дружині знайшов те, що шукав роками: «У мене було багато стосунків. Вони по різному переживалися, не треба нічого очікувати, нічого шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що ще не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів гарбузових, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об'єднати на цьому святі життя. І це буде!»

Співак також чекає на приїзд на весілля своєї мами Тетяни, яка багато років живе за кордоном. За словами Козловського, благословення на шлюб не просив. Артист зізнався, що пропозицію організував спонтанно й одразу ж повів кохану розписуватись.

Напередодні Віталій Козловський заінтригував прихильників розповіддю про зміни в житті. Він заявив, що зараз не може нічого детально розповідати, але запевнив, що вже скоро все розсекретить. Співак у цивільному одязі поділився, що наразі в його житті проходить період трансформацій.

Нагадаємо, у 2017 році учасниця п’ятого сезону реаліті «Холостяк» й журналістка Раміна Есхакзай та Віталій Козловський розлучилися за крок до весілля. Тоді жінка уточнила, що розставання не пов’язане зі зрадою чи чимось подібним, а лише з тим, що вона не готова створювати сім’ю.

Віталій Козловський одружився  фото 2

Згодом Козловський зізнався, що роман із блогеркою Раміною Есхакзай був фіктивним.

Як відомо, улітку 2023 року Козловського мобілізували, тож він приєднався до бригади наступу «Рубіж» Національної гвардії України. Після кількох тижнів навчання та зарахування на військову службу Віталій Козловський офіційно присягнув на вірність Україні.

До осені український співак дослужився до звання артилериста у складі бригади. Попри свій статус відомого виконавця, Козловський поділився, що під час служби на фронті до нього не було ніякого особливого ставлення. Він також показував, як минало його життя на передовій – будні з мишами у бліндажах, грязюка, сильні російські обстріли.

17 жовтня артист повідомив, що звільнився з лав Нацгвардії і тепер служить у Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Артист став служити в одній з частин Києва. Після цього Віталій Козловський значно рідше з'являвся в соціальних мережах, хоч залишався військовослужбовцем.

Читайте також: «Дякую Богу, що ми живі»: Віталій Козловський приголомшив шанувальників новим відео з фронту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: