Віталій Козловський показав вагітну дружину

«Єдине, що війна не може в нас забрати – це віра, любов до рідних, бажання жити і продовжувати свій рід», – Козловський
фото: скріншот відео

Кадрами кліпу співак відповів на чутки про те, що він готується стати батьком

Після того, як на початку березня у мережі з’явилися чутки про те, що Віталій Козловський готується стати батьком, він «прокоментував» це кадрами відеороботи.

«Єдине, що війна не може в нас забрати – це віра, любов до рідних, бажання жити і продовжувати свій рід», – зазначив співак.

У підписі до кліпу йдеться, що назва «Рубіж» є символічною, оскільки «уособлює собою і межу між цивільним та військовим життям, і зміни в особистому житті Віталія». Окрім цього, таку назву носить бригада швидкого реагування Національної гвардії України, до якої музиканта було мобілізовано минулого року.

У кліпі Козловський поступово перетворюється на людину похилого віку. Зазначається, що це – алегорія часу, який «війна безжально краде у всіх нас, відбираючи молодість та ресурси».

«Якщо в цивільному житті ти живеш планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя – це секунди. Ти не знаєш, чи настане завтра і саме це відчуття робить безцінною кожну мить», – заявив він.

Козловський записав цю пісню за день до поїздки на Донбас, де служив в артилерії. Можливість відзняти відео з’явилась після того, як співака перевели служити в Київ.

Нагадаємо, співак і військовослужбовець Віталій Козловський одружився. Артист оприлюднив фото, на якому зображена його рука та обраниці. На кадрі наречені продемонстрували обручки на безіменних пальцях. Цією новиною артист вирішив поділитися в день свого народження – сьогодні, 6 березня, йому виповнилося 39 років.

Як відомо, улітку 2023 року Козловського мобілізували, тож він приєднався до бригади наступу «Рубіж» Національної гвардії України. Після кількох тижнів навчання та зарахування на військову службу Віталій Козловський офіційно присягнув на вірність Україні.

До осені український співак дослужився до звання артилериста у складі бригади. Попри свій статус відомого виконавця, Козловський поділився, що під час служби на фронті до нього не було ніякого особливого ставлення. Він також показував, як минало його життя на передовій – будні з мишами у бліндажах, грязюка, сильні російські обстріли.

17 жовтня артист повідомив, що звільнився з лав Нацгвардії і тепер служить у Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Артист став служити в одній з частин Києва. Після цього Віталій Козловський значно рідше з'являвся в соціальних мережах, хоч залишався військовослужбовцем.

Читайте також: «Дякую Богу, що ми живі»: Віталій Козловський приголомшив шанувальників новим відео з фронту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: