Полякова розповіла, як Винник підставив її на велику суму грошей

Полякова вперше зізналася, що ображена Винника
фото з відкритих джерел

Для артистки кліп перетворився на дворічний борг 

Українська співачка Оля Полякова шокувала розповіддю про те, як співак Олег Винник начебто кинув її на чималі гроші та просто зник. Як розповіла артистка в коментарі Times of Ukraine, вони мали разом випустити трек «Длинноногое счастье». Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Співачка Оля Полякова вперше зізналася, що ображена на виконавця Олега Винника, з яким вони до повномасштабного вторгнення Росії були не лише колегами по сцені, а й близькими друзями.

«Я б не потисла руку Олегу Виннику. Не тому, що він втік чи не втік. Це, знаєте, діло кожного. Хоча, звісно, таке собі діло. Він мене підставив. У нас з Олегом був спільний трек – «Длинноногое счастье». Це те, що потім в мене перетворилося в «Чарівні очі», уже мою сольну пісню. Але перед війною ми зробили дуже-дуже крутезне відео, на яке нам під рекламу дуже велика компанія виділила кошти. І ми зняли дуже дороге красиве відео», – розповіла артистка.

У новорічну ніч 2022-го Полякова та Винник представили трек «Длинноногое счастье»
У новорічну ніч 2022-го Полякова та Винник представили трек «Длинноногое счастье»
фото з відкритих джерел

Коли розпочалася повномасштабна війна, то Полякова не могла випустити пісню та кліп до неї в тому вигляді, у якому це було. Олег Винник просто зник, тож разом це було неможливо переробити. Тим часом компанія, яка вклала гроші, попросила їх повернути. Як зізналась співачка, вона вже два роки розбирається з цим, а от Винник так і не виходить на зв'язок.

«І коли це все сталося, і треба було якось перероблювати це все діло – Олег зник. І я сама за ті кошти вже два роки розбираюся з тією компанією. Тому тобі, Олеже, я б руки не подала», – додала артистка.

До слова, раніше Полякова розповіла про конкуренцію у шоубізнесі. Зокрема, артистка прокоментувала, чи є між нею та її колегою, співачкою Тіною Кароль боротьба за звання головної співачки країни. Полякова зазначила, що вони з Тіною не змагаються за титули і що у кожного своя аудиторія.

Пригадала співачка й конфлікт з Тіною Кароль. Нагадаємо, що у лютому 2021 року Полякова назвала колегу «плакальницею», маючи на увазі сумний репертуар зірки: «Було у мене з тою ж Тіною, ну щось я п*зданула, якщо чесно. Ну це була така, негарна… не те щоб не гарна. Я не це мала на увазі, але так зробили. Мене трошки підставили. Коли я неправа, я завжди вибачаюсь. Я вибачилася в той же день, коли вийшов цей сюжет. А потім ми вже помирилися. Ви повинні розуміти, люди. Що всі ці скандали, – вони для розваги, вони штучні. Ніхто не ворогує, ніхто за великим рахунком не конкурує».

Зауважимо, з початком повномасштабної війни Олег Винник загадково зник. Він майже не з’являється у своїх соцмережах, не випускає нових музичних хітів і ніяк не виходить на зв’язок. Українців збентежила така поведінка артиста. Незабаром стало відомо, де перебуває співак і що насправді з ним сталося.

Виявилося, що артист хворий і зараз перебуває в Німеччині, де він будував карʼєру ще до успіху й визнання в Україні. Музикант лікується в хорошій клініці в Берліні. Водночас Винник активно займається волонтерством: купує автомобілі для ЗСУ та створив спеціальний фонд «Вовчиця». 

Читайте також: Винник у Німеччині показався вперше за довгий час

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: