Кейт Міддлтон та принц Вільям опублікували свою різдвяну листівку

Фотографію було зроблено під час відпочинку сім'ї в Норфолку
фото з відкритих джерел

Фотографія опублікована на першій шпальті газети Daily Mail із заголовком: «Нарешті, щось, що підбадьорить нас усіх»

Кейт Міддлтон та принц Вільям опублікували традиційну різдвяну листівку. На фото вони позують зі своїми дітьми: Джорджем, Шарлоттою та Луї. Автором знімка став фотограф Метт Портеус, який, крім зйомок королівської родини, спеціалізується на фотографії дикої природи та світу океану. Фотографію було зроблено під час відпочинку сім'ї в Норфолку.

Кейт позує в блузці лондонського бренду M.i.h Jeans, яку вона вже одягала раніше у 2019 році, коли відвідувала Chelsea Flower Show, та кедах італійської марки Superga. Принцеса Шарлотта одягнена у комбінезон Sfera та кеди Hampton Canvas.

Фотографія також була опублікована на першій шпальті газети Daily Mail із заголовком: «Нарешті, щось, що підбадьорить нас усіх».

Раніше «Главком» писав, що король Чарльз ІІІ уже розсилає свої листівки з побажаннями гарних новорічних свят. Для своєї різдвяної листівки монарх вибрав зворушливе фото із дружиною. Як і завжди, королівські шанувальники відразу кинулися обговорювати, як вони виглядають. І деяких вибір знімка здивував. Багато хто вважає, що Камілла затьмарила короля.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: