Кейт Міддлтон взяла із собою в поїздку до США дуже неочікуване вбрання

Кожен вихід Кейт на публіку обговорюється в пресі
фото з відкритих джерел

Звичай з'явився після того, як Єлизавета II припустилася рідкісної помилки королівської моди

Кейт Міддлтон та принц Вільям вирушили з офіційним візитом до США. Дружина майбутнього короля приготувала для подорожі особливу сукню. Про це пише видання Page Six.

Будь-яка поїздка за кордон пов'язана для королівської особи з пильною суспільною увагою. Особливі заходи для дружини принца Вільяма включають обов'язкову наявність у валізі траурного вбрання у традиційному total black.

«Принцеса Уельська має бути готова до будь-яких обставин. Члени британської королівської родини беруть у подорожі вбрання у чорному кольорі на випадок смерті монарха чи іншого високопоставленого члена королівської родини під час турне», – повідомила експерт із королівської історії Джесіка Сторощук.

Звичай з'явився після того, як Єлизавета II, на той момент ще принцеса, припустилася рідкісної помилки королівської моди. У 1952 році вона вирушила до Кенії без жалобної сукні. Під час цього туру помер її батько король Георг VI.

«Після несподіваної смерті монарха майбутня правителька Британії була змушена чекати в літаку на злітно-посадковій смузі, поки їй не привезуть відповідне чорне вбрання, щоб вона могла переодягнутися. Набагато простіше тримати його у своєму дорожньому гардеробі, ніж чекати», – додала Сторощук, згадуючи події, пов'язані із прибуттям нової королеви до Англії.

У соцмережах обговорювали можливість зустрічі в Америці Кейт та Вільяма з Меган Маркл та принцом Гаррі. Вони вже кілька років живуть у США, відколи склали з себе повноваження старших членів королівської родини. Однак офіційного підтвердження цьому немає і до опублікованого списку заходів така зустріч не входить.

Тим часом Олена Зеленська зустрілася у Букінгемському палаці з трьома королевами.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: