Кейт Міддлтон зустріли в українському центрі у Редінгу хлібом-сіллю

Принцеса Уельська поспілкувалася з українськими дітьми

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон відвідала Український громадський центр у Редінгу, який надає допомогу біженцям з України. У центрі Кейт Міддлтон зустріли традиційним хлібом-сіллю. Про це повідомляє Daily Mail.

У центрі Кейт Міддлтон поспілкувалася з українськими дітьми та взяла до себе на коліна п'ятирічну дівчинку. Після спілкування з принцесою Уельською дівчинка подарувала їй малюнок зі словами «Кейт, я тебе кохаю».

Сьогоднішній візит Кейт Міддлтон  відбувся після того, як стало відомо, що Королівський фонд принца та принцеси Уельських минулого тижня скликав круглий стіл, щоб запропонувати підтримку стратегії першої леді України Олени Зеленської в галузі психічного здоров'я, про яку було оголошено в серпні.

Для візиту до центру Кейт Міддлтон обрала бежеве пальто Max&Co за 460 фунтів стерлінгів, під яке вдягла вільну сукню LK Bennett у горошок за 279 фунтів стерлінгів. Журналісти з'ясували подробиці про вбрання Кейт самостійно, оскільки тепер помічникам принцеси Уельської заборонено розголошувати подробиці про її образи. Приводом для цього стало невдоволення у палаці надмірною увагою до її одягу та аксесуарів з боку преси.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: