Гайді Клум з'явилася на вечірці у голій сукні від українського бренду

Daily Mail встигло прокоментувати сміливий образ зірки, заявивши, що вона «мало що залишила для уяви»
фото з відкритих джерел

Модель прийшла на прем'єру фільму «Аватар: Шлях води» у розкішній напівпрозорій білій сукні із шифону

Відома німецька модель та телеведуча Гайді Клум прийшла на прем'єру фільму «Аватар: Шлях води» у Лос-Анджелесі у розкішній напівпрозорій білій сукні із шифону від українського бренду.

Видання Daily Mail вже встигло прокоментувати сміливий образ зірки, заявивши, що вона «мало що залишила для уяви». Відомо, що сріблясте вбрання увійшло до нової колекції української марки одягу Lever Couture. Напівпрозора сукня модель скомбінувала із взуттям на підборах. Завершували вишукане вбрання вдало підібрані аксесуари, яскравий макіяж очей та об'ємно покладене волосся.

У сукнях від бренду Lever Couture раніше з'являлися на публіці співачка Леді Гага (вона знімалася у ній в кліпі на пісню Hold My Hand, яка стала саундтреком до фільму «Топ Ган: Меверік»). Серед іменитих клієнтів бренду Lever Couture також американська актриса українського походження Міла Йовович. У їхній сукні вона з'явилася на гала-вечері в Каннах. А українська співачка Тіна Кароль знялася у такій сукні, як у Хайді, для Vogue. Зйомки проходили в Японії, куди артистка їздила, щоби взяти участь у показі колекції українського бренду Lever Couture.

Для нової колекції, яка складається з 23 силуетів, дизайнерка Леся Верлінг’єрі шукала натхнення в українській культурній спадщині, створює зв'язок між минулим і сьогоденням, надією, родиною та культурною єдністю. У колірній палітрі переважають захмарені відтінки жовтого, синього, червоного, пурпурового та напівпрозорого кольорів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: