Демі Мур показала всю сім'ю Брюса Вілліса на тлі чуток, що його здоров'я погіршилося

У березні 2022 року стало відомо, що Брюс Вілліс назавжди залишає кіно
Фото: Інстаграм Демі Мур

 

Артист все рідше впізнає рідних та не завжди розуміє, що йому говорять

Голлівудська акторка Демі Мур на своїй сторінці в соцмережі виклала серії дуже особистих знімків з колишнім чоловіком – теж голлівудською знаменитістю Брюсом Віллісом. На світлинах присутні три дочки колишнього подружжя, а також – його теперіжня дружина з дітьми.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Нагадаємо, ЗМІ пишуть, що стан здоров'я голлівудського актора Брюса Вілліса, у якого діагностували невиліковну хворобу, погіршився. Артист все рідше впізнає своїх рідних та не завжди розуміє, що йому говорять, а також мало що говорить сам. Про це розповів інсайдер виданню RadarOnline.

«Брюс мало що може сказати, і не схоже, що він багато чого розуміє з того, що кажуть інші. Тож Емма (дружина актора – Ред.) справді стала для нього голосом і комунікатором. Бувають дні, коли вони бачать на мить колишнього Брюса, але вони короткі та рідкісні. Здається, він все більше вислизає від них, і це розбиває їм серце», – йдеться в повідомленні.

У березні 2022 року стало відомо, що Брюс Вілліс назавжди залишає кіно. Близькі повідомили, що у 67-річного актора афазія. Існує кілька різних видів цієї хвороби – при одній пацієнт втрачає здатність складно вимовляти довгі речення, при іншій не може правильно назвати той чи інший предмет, при третій втрачає здатність розуміти мову, і так далі. Афазія виникає в результаті ураження мозку, чи то інсульт, пухлина чи деменція. Але яка саме афазія у Вілліса, і що саме викликало цю недугу, ніхто, крім його рідних, близьких і лікарів, не знає. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: