Що не так з першою різдвяною листівкою Чарльза III та його дружини

фото з відкритих джерел

Різдвяна листівка короля Чарльза III і королеви Камілли зображає любляче подружжя усміхненими

Сполучене Королівство святкує Різдво з новим монархом уперше за сімдесят років. І новий король уже розсилає листівки з привітаннями. Для своєї першої різдвяної листівки Чарльз III вибрав зворушливе фото із дружиною. Як і завжди, королівські шанувальники відразу кинулися обговорювати, як вони виглядають. І деяких вибір знімка здивував. Багато хто вважає, що Камілла затьмарила самого короля. 

Різдвяна листівка короля Чарльза III і королеви Камілли зображає любляче подружжя усміхненими на Іграх Бремар у Шотландії 3 вересня 2022 року. При цьому Камілла лагідно дивиться на Карла. «Бажаємо вам щасливого Різдва та Нового року», – говорить напис. Однак не всім сподобалося, що кадр швидше сконцентрований на королеві-консорті, ніж на королі. Дехто вважає, що Його Величність опинився «в тіні дружини». Інші ж визнали кадр милим та зізналися, що не стали б змінювати щось на догоду формальностям.

Цього року Чарльз і Камілла оголосили, що збережуть традицію Віндзорів проводити Різдво в Сандрінгемі – улюбленому заміському маєтку покійної королеви, який належить британським монархам особисто. До королівського подружжя, ймовірно, приєднаються багато інших Віндзорів, включаючи братів і сестру короля – принцесу Анну, принца Ендрю (втім, його участь навіть у неформальному житті королівської родини зараз під питанням) та принца Едварда. А також сина монарха – принца Вільяма, невістку Кетрін та їхніх дітей. Молодший син з дружиною пропускають сімейне Різдво з моменту свого переїзду до США.

Раніше «Главком» розповідав, як король Чарльз III мститиметься сину та невістці за скандальний фільм.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: