На торги виставлять шматок торта з весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон

На складання масштабного торту кондитеру та команді знадобилося два дні
фото з відкритих джерел

Смакувати цими ласощами ніхто не буде – це історичні раритети

У Британії відбудеться незвичайний аукціон. На торгах Keys auctioneers виставлять шматочки торта з весілля Кейт Міддлтон та принца Вільяма, яке відбулося 11 років тому. Крім того, на продаж піде частина десерту з 17-річною історією – пудинги з весілля нового монарха Чарльза III та його обраниці Камілли Паркер-Боулз.

Звичайно, смакувати цими ласощами ніхто не буде. Це історичні раритети, які будуть представлені у сувенірних коробках. Стартова ціна кожного зі шматочків становить від 400 до 600 фунтів стерлінгів. Проте з молотка вони підуть за набагато більшу суму.

Кейт Міддлтон і принц Вільям пов'язали себе шлюбом у Вестмінстерському абатстві 29 квітня 2011 року. Прийом проходив у Букінгемському палаці. Фруктовий торт, який спекли до знаменного дня, складався з восьми ярусів із квітами із цукрової пасти у формі трубочок Ламбет. Його виготовила дизайнер Фіона Кернс із «Флекні» у Лестерширі. На складання масштабної споруди кондитеру та її команді знадобилося два дні.

На аукціоні продадуть і шматочки торта з весілля Чарльза III та Камілли Паркер-Боулз. Весільний торт Чарльза і Камілли спекла Дон Бланден, власниця кондитерської «Sophisticate Cake» у Вудхолл Спа в Лінкольнширі. «Зі сходженням на престол нового короля і з тим, що Вільям став новим принцом Уельським, інтерес до королівських пам'ятних речей ще більше зріс. Ми очікуємо на жваві торги за ці шматочки історії», – повідомив директор аукціону Тім Блайт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: