Колишня солістка групи «ВІА Гра» Ганна Седокова бігає по Парижу в трусах та шубі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка дивним способом відсвяткувала 40-річчя

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Ганна Седокова, котра має український паспорт, але мовчить про війну в рідній країні, зробила собі дивний подарунок на день народження: артистка прогулялася вулицями Парижа у бікіні.

У соцмережах Ганна виклала ролик, у якому вона крокує бруківкою на тлі Ейфелевої вежі в леопардовій шубі і в купальнику. Хутряне пальто час від часу розгортається на ходу, оголюючи принади співачки.

«З днем народження найсильнішу дівчину, яку я тільки знаю, – мене. Якщо мене запитають, про що я зараз шкодую, то скажу – про те, що не дозволяла собі багато чого. Не дозволяла відчувати, не дозволяла жити. Жила так, як пристойно. Хоча, скажімо прямо, у мене не завжди виходило. Нині я живу так, як відчуваю. Усім ніколи не сподобаєшся, а собі обов'язково потрібно», – підписала відеоролик Седокова.

Раніше «Главком» писав, що Ганна Седокова в соцмережі пожалілася, що через санкції не може придбрати в Москві дуже необхідні ліки.

Такод співачка зізналася, що в минулому заробляла гроші у стриптиз-клубі, куди влаштувалася, вступивши до вишу. Седокова навчалася на платному відділенні у Київському національному університеті культури та мистецтва та не хотіла «сидіти на шиї у матері». До стриптиз-клубу, за словами артистки, її взяли ведучою шоу-програми «Жіночий день». Седокова виходила на сцену та оголошувала номери стриптизерів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: