З кричалкою про Путіна. У Нацвідборі на Євробачення запалила Сердючка (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Перед виступом Сердючка пожартувала: «Поки йде підтасовка результатів, для вас лунає ця пісня»

Фєєрична Вєрка Сердючка запалила на сцені Нацвідбору на Євробачення-2023. Цього року Нацвідбір був не таким, як завжди. Конкурс відбувся у бомбосховищі та з мінімальною кількістю глядачів.

Перед виступом Сердючка пожартувала: «Лінії для голосування закриті. І поки йде підтасовка результатів, для вас лунає ця пісня». Виконавиця запалила на сцені зі своїм хітом «Є пропозиція», що став офіційним саундтреком до фільму «Велика Прогулянка». 

Вже традиційно не обійшлося без знаменитої кричалки: «Путін, щоб ти здох!» з уст Вєрки. Виконавиця двічі зі сцени послала побажання кривавому диктатору.

Нагадаємо, в 2007 році музикант Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки взяв участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2007» у Гельсінкі. З піснею «Dancing Lasha Tumbai» музикант зайняв друге місце.

2016 року костюм Сердючки з виступу на «Євробаченні-2007» потрапив до музичного музею ABBA The Museum, де на честь 60-річчя конкурсу пройшла інтерактивна виставка «Good evening Europe!». Для конкурсу «Євробачення-2017», який проходив в Україні, була випущена серія коротких відеокліпів під назвою «Verkavision».

У 2019 році в фіналі «Євробачення» Вєрка Сердючка взяла участь в якості запрошеної зірки, переспівавши пісню минулорічної переможниці конкурсу Нетти Барзілай – «Toy».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: