Тіна Кароль розчулила виконанням «Щедрика» на тлі жахливих кадрів звірств рашистів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Артистка показала в кліпі, як російські окупанти нищать наше довкілля

Співачка Тіна Кароль та організація UAnimals вирішили привернули увагу світу до екологічних злочинів Росії в Україні. Артистка виконала оновлену версію знаменитого «Щедрику», а в кліпі показали моторошні кадри екоциду, який від 24 лютого відбувається в Україні.

Цей трек UAnimals створили в рамках кампанії #StopEcocideUkraine – для привернення уваги до екологічних злочинів країни-агресорки під час війни. Вже майже 10 місяців від терористичних дій Росії страждають не лише люди, а й тварини. Артистка виконала всесвітньо відому композицію в супроводі хору «Дзвіночок».

«Зараз увесь світ готується до різдвяних свят, вулиці міст прикрашають святкові ілюмінації. А в Україні панує темрява, смуток, тривога та біль. Росія продовжує обстрілювати мирні міста, нищить наше довкілля. Цього року мелодія українського композитора Миколи Леонтовича, яку знає весь світ, нагадує про важливе – Росія не лише країна-терорист, але й екотерорист. Росіяни крадують майбутнє в наших дітей і всієї планети. І це не милий «мультяшний» Ґрінч, а суцільне зло, яке потрібно зупинити, доки воно не зупинило світ», – підкреслив засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

«Війна нищить життя у повному розумінні цього слова: вона забирає життя людей, їхні оселі та спосіб життя, їхню землю, їхні надії та право бути щасливими. Війна безжалісно нищить українську екологію та світ тварин. Я доєдналася до ініціативи UAnimals, щоб нагадати світові, наскільки руйнівним та неосяжним є наслідок війни Росії проти України. Пісня «Щедрик» є символом різдвяного дива, а Україна – є символом людського дива стійкості та незламності, дива, яке весь час війни боронить світ», – говорить Тіна Кароль.

Раніше «Главком» писав, що Тіна Кароль поділилася закулісними знімками та сполохала шанувальників.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: