Серйозний удар. Як король Чарльз III мститиметься сину та невістці за скандальний фільм

Незабаром монарх обірве всі контакти з Сассекськими
фото з відкритих джерел

Королівський інсайдер розповів про ймовірну реакцію монарха на документальне шоу Netflix

На Netflix вийшов документальний серіал про герцог Сассекських «Гаррі і Меган», в якому його головні герої вкотре розповіли про складнощі життя при дворі. Поки Букінгемський палац не зробив жодних заяв щодо цього проекту, проте королівський інсайдер упевнений: реакція обов'язково буде.

Королівський експерт Річард Фітцуїльямс вважає, що Чарльз III має прийняти важке рішення – як відреагувати на скандальний серіал. «Нічого не робити, вкрай незадовільний підхід, – заявив Фітцуїльямс у розмові з Express.co.uk. – Однак з боку Палацу в жодному разі не повинно бути звинувачень чи судових позовів. Це перетворить ситуацію на цирк для ЗМІ».

За словами експерта, найімовірніший варіант реакції – демонстративне ігнорування герцогів. Річард вважає, що вже незабаром монарх обірве всі контакти з Сассекськими, не отримають Меган і Гаррі і запрошення на коронацію Чарльза III. Експерт зазначив, що вважає таке рішення «радикальним», оскільки новий британський монарх – батько принца Гаррі. Однак король справді може піти на такий крок, щоб захистити монархію.

Нагадаємо, перші три епізоди документального шоу «Гаррі і Меган» вийшли на Netflix 8 грудня, в них розповідається про минуле герцогів, їх знайомство та період стосунків до весілля. Наступні три серії, в яких Сасекські розкажуть про своє життя у Палаці, стануть доступними глядачам уже 15 грудня. І, судячи з трейлера, у другій частині герцоги розкажуть багато. «Ніхто не бачить, що відбувається за зачиненими дверима»; «Коли ставки такі високі, хіба не варто почути нашу історію від нас самих?», – кажуть Сасекські у показаних фрагментах фільму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: