Зрадниця Седокова пожалілася, що через санкції в Москві не може купити життєво необхідні ліки

Седокова вже відчула на собі санкції
фото з відкритих джерел

Виконавиця пожалілася шанувальникам, що в Росіїї укол за 1000 доларів – проблема

Українка Ганна Сєдокова, яка незважаючи на війну в її країні, продовжує жити на працювати в Росії, в соцмережі пожалілася, що через санкції не може придбрати в Москві дуже необхідні ліки.

«Знову разом, знову поряд. Я і моя кропив'янка. Коли закінчується дія уколу, яке, як правило, вистачає на пару місяців, будь-яке нервове потрясіння є тригером для нового нападу. І тут потрібно або відтягувати все сильними антигістамінними таблетками в левовій дозі, від яких хочеться спати і сили тануть. Або укол за 1000 доларів, якого зараз ніде не знайти. Але я не здамся, я сильна, я впораюся!» – пожалілася передпланикам виконавиця.

Раніше «Главком» писав, що співачка зізналася, що в минулому заробляла гроші у стриптиз-клубі, куди влаштувалася, вступивши до вишу. Седокова навчалася на платному відділенні у Київському національному університеті культури та мистецтва та не хотіла «сидіти на шиї у матері». До стриптиз-клубу, за словами артистки, її взяли ведучою шоу-програми «Жіночий день». Седокова виходила на сцену та оголошувала номери стриптизерів.

«Платили мені десять доларів за ніч, – згадує Ганна. – За ці гроші я, тоді ще зовсім боязка і не знала життя дівчинка, яка до цього цілувалася тільки з помідорами, виходила на сцену і говорила: «А зараз, дівчатка, приготуйтеся верещати і кричати, тому що на сцену вийде неповторний і чудовий Тарзан. І йшла до гримерки, де всі ці тарзани розминалися перед виходом на сцену».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: