Путініст Міхалков, який потрапив під санкції ЄС, заявив, що Україна – улюблена країна

У Міхалкова купа нерухомості за кордоном, куди він поїхати не зможе
фото з відкритих джерел

Міхалков тепер не зможе побачити не лише виноградники та віллу в Італії, а й елітну нерухомість в Іспанії

Євросоюз ввів у дію дев'ятий пакет антиросійських санкцій, який включає блок економічних обмежень та персональні заходи проти майже двохсот фізичних осіб та організацій. Серед медіаперсон, які потрапили під санкції ЄС, співак Григорій Лепс, кінорежисер Микита Міхалков, телеведучий Борис Корчевніков, блогер Дмитро «Гоблін» Пучков.

Також до списку увійшли віце-прем'єр Тетяна Голікова, депутат Держдуми Валентина Терешкова, міністр культури Ольга Любімова, дочки Рамзана Кадирова Айшат та Каріна. Фігуранти санкцій більше не зможуть поїздки до Євросоюзу. Їхні активи на території Європи будуть заморожені.

У російських телеграм-каналах зазначають, що Микита Міхалков не зможе відвідувати не лише виноградники та віллу в Італії, а й елітну нерухомість в Іспанії, розташовану в містечку Сан-Роке провінції Кадіс в Андалусії. «Є і нерухомість у Торрев'єсі. Узбережжя Коста-Бланки привабливе і тим, що тут у році 320 сонячних днів. Дочки режисера Ганна та Надія раніше часто відпочивали в Іспанії», – повідомляють інсайдери.

77-річний режисер заявив, що потрапив під санкції  за те, що «у себе на Батьківщині, у себе вдома, десять років говорив послідовно про страшний нацизм, що відроджується, в дуже улюбленій країні Україні».  

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: