Ані Лорак витягнула на сцену в Москві 12-річну доньку (фото)

Ані Лорак показала фото із дорослою донькою Софією 
фото з відкритих джерел

На концерті Ані Лорак з'явилася її донька Софія

Співачка Ані Лорак, яка продовжує замовчувати війну в Україні, влаштувала святковий концерт на честь свого дня народження. Артистці, 27 вересня виповнилося 45 років. З цього приводу вона провела концерт і вивела на сцену свою 12-річну дочку Софію.

Ані Лорак з донькою Софією на сцені
Ані Лорак з донькою Софією на сцені

12-річна Софія стояла поруч з Лорак, поки та співала і приймала квіти. При цьому дівчинка навіть спробувала підспівувати.

«Вперше моя донечка вийшла на сцену підтримати маму, коли їй було п'ять років. І сьогодні, через сім років, вона так само поруч. Моє кохання.. Моя радість. Моє улюблене серце», – написала сіпвачка.

Зазначимо, що колишній чоловік співачки Ані Лорак та батько 12-річної Софії Мурат Налчаджиоглу підтримує Україну та залишається тут попри постійні обстріли. Він пояснював, що почувається в Україні вільно та зізнався у коханні до нашої країни. Додамо, що з Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу розлучився у 2019 році.

Нагадаємо, нещодавно ексчоловік Ані Лорак показав фото дорослої доньки Софії.

До слова, Ані Лорак підтримує Росію, яка краде українських дітей з окупованих територій. Співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час живе у Росії, розповіла, що фінансово підтримує російський фонд, який займається дітьми, викраденими РФ із Запоріжжя і Донбасу.

Раніше Ані Лорак у сльозах поскаржилася на «несправедливих українців». Її тролили за «фінансування Збройних Сил України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: