Таїсія Повалій цинічно виступила на кремлівському концерті з українською піснею (відео)

Повалій разом з Кубанським козачим хором заспівала українською народну пісню «Ти ж мене підманула»
фото: скріншот з відео

Повалій взяла участь у пропагандистському концерті «Пісні руского міра», який днями відбувся у Кремлі

Артистка Таїсія Повалій, яка підтримує Росію й активно просуває наратив про «братські народи», взяла участь у пропагандистському концерті «Пісні руського міра», який днями відбувся у Кремлі. Там зрадниця України разом з Кубанським козачим хором заспівала українською народну пісню «Ти ж мене підманула».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

4 жовтня у РФ святкують так звані «День народної єдності» та «День військової слави Росії». Саме в цей день концерт, у якому взяла участь Повалій, покажуть на пропагандистських каналах.

Зазначимо, що Кубанський козачий хор, який виконує українські та російські пісні, 2014 року отримав медаль «За визволення Криму й Севастополя». Відзнаку від російського диктатора Володимира Путіна хор отримав «за внесок у справу щодо повернення Криму Росії».

Повалій взяла участь у пропагандистському концерті «Пісні руського міра»
Повалій взяла участь у пропагандистському концерті «Пісні руського міра»
фото: скріншот

Нагадаємо, співачка Таїсія Повалій, яка підтримує путінський режим, днями виступила на концертах в Уфі та Кемерово, де виконала російські патріотичні пісні. Після цього зрадниця поспілкувалася з журналістами і заявила, що «у Росії велике майбутнє», а також підтримала дії окупантів, які вбивають українців на війні.

Також Повалій заявила, що тепер її країна – Башкортостан. Таке зізнання артистка зробила на пропагандистському концерті в Уфі.

Раніше співачка Таїсія Повалій, яка родом з України активно підтримує війну в Україні та загарбницьку політику Росії, приїхала в окупований Луганськ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: