«Не розуміє, що таке Україна»: репер Yarmak різко висловився про виступи Лободи для військових

фото:Женя Янович/YouTube

Артист, який вже з початку повномасштабної війни служить у ЗСУ, висловив своє здивування тим фактом, що деякі українці підтримують Лободу та відвідують її концерти

Український реп-виконавець Олександр Ярмак, більш відомий під псевдонімом Yarmak, висловив свою думку щодо скандалу, який виник після концерту співачки Світлани Лободи у Харкові.

У інтерв'ю проєкту «20:23» на YouTube, який належить Євгену Яновичу, артист, який вже з початку повномасштабної війни служить у ЗСУ, висловив своє здивування тим фактом, що деякі українці підтримують Лободу та відвідують її концерти.

«Я ох*їв. Ці військові, які ходять на концерти Лободи. Я також дивуюсь тому, наскільки Лобода звикла пробивати стіни. Скажу по своїй ситуації, яка стосувалася її виступу в Харкові. Після цього був ніби скандал, який був штучно створений, пов'язаний зі мною. Я написав, що всі, хто був присутній на концерті Лободи в Харкові, – це баласт нації. Я підтверджую, що я вважаю, що це баласт нації. І якщо люди не усвідомлюють, що відбувається в країні, хто перед ними і як ця людина поводиться, то я від своїх слів ніколи не відмовляюся», – заявив Yarmak.

Репер додав, що його висловлення призвели до того, що якийсь блогер розкритикував його в статті, що була замовлена, і цю інформацію поширили інші пабліки. За словами Yarmak, весь цей скандал виглядає як штучно створена ситуація, і він вважає, що хтось з оточення Лободи міг ініціювати це:

«Можливо, когось з оточення Лободи здорово дратували конкуренти, і вони вирішили піти на це. Це говорить про те, що це оточення настільки не в контексті, воно не усвідомлює, що відбувається. У них якщо це конкурент, людина з іншими поглядами, її потрібно знищувати будь якими методами. Почалася атака ботів, це помітно що це зроблено штучно. Це настільки жалюгідно, особливо зараз, коли витрачаються і кошти, і ресурс не на допомогу, а на те, щоб якось відбилити репутацію. Особисто я, в першу чергу, бачу, що людина не розуміє, що таке Україна. Що таке українське суспільство», – підкреслив Олександр.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка помітила російську агресію лише після повномасштабного вторгнення у 2022 році, погрожує українським активістам у Відні судовими позовами за те, що ті нагадали її про її позицію всі ці роки.

Світлана Лобода, яка до початку війни активно гастролювала в Росії, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій. В цій розмові співачка заявила, що дуже жалкує, що свого часу прийняла рішення їхати працювати в Росію, що не повернеться туди навіть за великі гонорари. Проте українці обурилися та розкритикували артистку. 

Читайте також: «Харків без Лободи». Активістка розповіла про акцію протесту та поведінку співачки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: