Пробила дно. Комік Великий з «Кварталу» висміяв у пародії «44-річну дівчинку» Ані Лорак

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Юрій Великий показав справжнє «плачевне» інтерв’ю

Зірка студії «Квартал 95» записав чергову пародію на реалії сьогодення – цього разу про співачку Ані Лорак, яка працює в Москві та мовчить про війну в Україні. Нещодавно українська виконавиця дала скандальне інтерв'ю російській пропагандистці Жигаловій.

«Кароліна Куек, яка здобула популярність в Україні, а потім втекла в Росію, більш відома як Ані Лорак, нещодавно дала «щире» інтерв'ю російській пропагандистці. Де розповіла, чим вона займалася під час «цієї ситуації» і висловила впевненість, що незабаром українці перед нею вибачатимуться. Навіть трохи поплакала в ефірі. Але все-таки, на мій погляд, для ідеального плачевного інтерв'ю потрібен дещо інший ведучий. І ім'я його – Борис Корчевніков», –  анонсував Великий пародію.

Як відомо, російський пропагандист Борис Корчевніков з недавнього часу веде на російському телеканалі програму «Судьба человека», куди запрошує виключно артистів, які підтримують війну в Україні.

 «Я дивився ваше інтерв’ю і плакав, особливо, коли ви назвали себе «деревом любові». Скажіть, який таємний сенс був захований у цій алегорії? Що ви в коханні як колода? Чи те, що ви пустили в Росії своє коріння?» – запитав Корчевніков, голосом Великого. «Ви знаєте, Борис, не варто сприймати серйозно все, що я говорю, – відповідає Лорак. – Я ж дівчинка, мені всього 44 роки».

Лорак і далі продовжує називати війну в Україні «цією ситуацією»: «Я була розбита емоційно. Просто розібрана по частинах. Тут, руки, там – груди, попа, де повинна бути голова, мізки взагалі незрозуміло де з 2014 року. Можливо, в Києві після концерту залишилися, ви ж розумієте, що зараз я вже не зможу за ними поїхати. На початку всієї цієї ситуації я виставила в соцмережі допис, в якому намагалася пояснити, чмо я, ой, хто я».

«Мені було так боляче усвідомлювати, що всі мої рідні люди в Україні під бомбами, без світла, води, тепла, і їм абсолютно все одно, як тяжко мені тут... Між мною і українцями стоїть велика стіна нерозуміння. Я намагалася пробити її, але поки вийшло пробити тільки дно. Борис, я і подумати не могла, що в 21-му столітті, в цивілізованому світі в мене так швидко можуть закінчитися гроші», – розповідає Лорак.

Читайте також: Почала бухати. В мережі з’явилося інтерв’ю, де Ані Лорак пояснює, чому мовчить про війну

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: