Зірка «Кварталу» показав, як Лукашенко стендапить про незалежність, яка від нього не залежить

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Юрій Великий записав чергову пародію на самопроголошеного президента Білорусі

Зірка «Кварталу» Юрій Великий записав чергову пародію на політичне сьогодення. Цього разу описав свою версію виступу т.з. президента Білорусі Олександра Лукашенко з посланням на народу.

 «Багато хто впевнено заявляє, що Лукашенко зробив конституцію під себе. Це цілковита нісенітниця! Що означає зробив під себе? Так, я іноді роблю під себе. Особливо коли мені дзвонить Путін і просить приєднатися до спецоперації, але це моє «під себе» взагалі не схоже на конституцію... як би я не намагався», – видав Великий, майстерно копіюючи манеру мовлення одіозного політика.

«До речі, хтось скаже, що всіма шанований Володимир Володимирович тримає мене ось тут (у кулаку – ред.). А що, якщо я скажу, що це я тримаю його зсередини за кулак?! І не просто тримаю, а стримую кожен його палець! Щоб він цим пальцем не поліз колупатися в Заході або ще, чого гіршого, не засунув його між Штатами... У багато мною шанованого Володимира Володимировича є одна характерна «черта», серед інших його «чортів» характеру, – займатися «нагибательством». Як з літерою «г» у цьому слові, так і без неї», – додав Юрій в образі Лукашенка.

«Самопроголошений президент Білорусі Лукашенко звернувся до білоруського народу. Стендапив Григорович цього разу на теми «перемир'я», «ядерних пожеж» та «що у всьому винен Захід». Ну і звичайно багато говорив «про незалежність» – саме про те, що від нього вже, за великим рахунком, не залежить», – прокоментував свою нову пародію Великий.

Читайте також: Мільярдер, з яким папараці зловили за обідом Анджеліну Джолі, одружений з українкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: