Почала бухати. В мережі з’явилося інтерв’ю, де Ані Лорак пояснює, чому мовчить про війну

фото з відкритих джерел

Українська акторка дубляжу зняла пародію на останнє інтерв’ю виконавиці

Українська акторка та диктор Катерина Сергеєва в соцмережі виклала свою версію останнього інтерв’ю співачки Ані Лорак, яка, незважаючи на війну в Україні, продовжує будувати творчу кар’єру в РФ.

Нагадаємо, Лорак дала інтерв'ю Альоні Жигаловій, російській скандальній репортерці та блогерці ютуб-каналу «Алена, блин». В розмові з журналісткою, яка гаряче підтримує російську агресію, українська співачка вкотре намагалася виправдати свою зрадницьку позицію. Акторка дубляжу Катерина Сергеєва переклала фрагменти інтерв’ю на українську. У новій версії Лорак нарешті каже правду про своє теперішнє життя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Катерина Сергеєва 🇺🇦 (@katerinna_sergeeva)

«Тобто я пропала на рік? Я не пропала. Я цілий рік стукала камінцем у стіну. Блін, це такі відчуття! А потім я плакала і ригала. Ось так. Потім я зрозуміла, що треба чимось займатися, і згадала, що нікому не потрібна. І, о боже, у мене почалася істерика, а потім мені зробили кілька уколів і стало все добре. Але я так само не можу назвати війну війною. Я й по сьогодні говорю: «Трапилося те, що трапилося». Адже я жінка, я дівчинка. І коли трапилося те, що трапилося, це був шок. Мені почали всі писати, питати мене, де я, що я. Коротше, я обі#ралася від страху. Потім я почала бухати. Потім знову ці припадки, типу я ж українка, як я можу. Я така: «Україна – це чудово», але гроші! Гроші для мене ніколи, знаєте, не пахли і не пахнуть», – розповідає Ані Лорак голосом Сергеєвої у пародії.

Катерина Сергеєва – відома акторка дубляжу. Озвучила вже близько сотні фільмів. Її голосом на великому екрані розмовляють Камерон Діас, Сандра Баллок, Ума Турман, Кейт Уінслет, Міла Куніс, Різ Уізерспун, Рене Зельвегер, Міла Йовович. До 2012 року дублювала фільми під своїм дівочим прізвищем – Коновалова. Очолює Київську творчу спілку акторів-дикторів. З 2010 до 2015 року викладала сценічну мову на кафедрі сценічного мовлення Київського Університету театру кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого.

Читайте також: Майно Софії Ротару в Криму та Москві окупанти хочуть конфіскувати на користь бідних

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: