Зірка «Сватів» звернулася до Зеленського: Ти хочеш убити моїх дітей?

Фрагмент з серіалу «Свати»
фото з відкритих джерел

Олеся Железняк взяла участь в програмі на пропагандистському Першому каналі

Російська акторка Олеся Железняк, яка відома глядачам по ролі Лариси Буханкіної, дружину Мітяя в серіалі «Свати», взяла участь в програмі «Судьба человека» на пропагандистському Першому каналі. Як відомо в гості цієї  програми кличуть лише артистів, які затято підтримують війну в Україні. Железняк-Буханкіна не підвела.

Розповідаючи про Володимира Зеленського, акторка театрально обурилася: «Я навіть не знаю, яка метаморфоза має статися з людиною, щоправда, не знаю… Отже, це було. Навіть іноді подумки питаю: «Володю, невже ти так ненавидів мене настільки, що хочеш убити моїх дітей?!» Ми ж жартували, сміялися, ну як же так».

«Брат мій двоюрідний Сашко, з яким ми зараз не спілкуємося, одурманений і вважає, що я одурманена. Його тато дійшов до Берліна, всі його груди були в орденах. Сашко не чує. А зараз ми й не говоримо навіть. Ми в такий час живемо – воно навіть прекрасне – бо багато чого розкриває. Але мені не соромно говорити про те, що люблю свою Батьківщину. Я вдячна своїй країні. І говорю про це, бо хочу, а не тому, що мені заплатили», – додала акторка.

Нагадаємо, акторка Железняк улесливо до нудоти привітала російського агресора Путіна з 70-річчям. Дивне привітання акторка виклала в мережу. У відеозверненні до Путіна артистка заявила, що «щаслива мати такого президента». «Шановний Володимире Володимировичу! Я щаслива і горда привітати вас з днем ​​народження. Будьте щасливі. Дякую вам за почуття батьківщини. Дякую вам за те, що я своїх хлопчиків можу виховувати як хлопчиків, а свою дівчинку виховувати як дівчинку. Я вас дуже люблю! Я захоплююсь вами. Я захоплююся тим, як ви тримаєте удар. Я захоплююся вашим спокоєм. Я щаслива, що у мене, у моєї родини, у моєї країни такий президент. Нехай Господь допомагає вам і нам», – видала Железняк.

Читайте також: Будівельники випадково знищили роботу Бенксі на стіні будинку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: