Ані Лорак оскандалилася з інтерв’ю російській пропагандистці

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Українська співачка вкотре напридумувала історій про те, що її змусили виїхати з України

Співачка Ані Лорак, яка, незважаючи на війну в Україні, продовжує будувати творчу карєру в РФ, дала інтерв'ю Альоні Жигаловій, російській світській репортерці та блогерці ютуб-каналу «Альона, блин». В розмові з журналісткою, яка гаряче підтримує російську агресію, українська співачка вкотре згадала історію про те, як її нібито змусили виїхати з України.

«Я стала заручницею ситуації. Мені дали зрозуміти, що я повинна зробити вибір і слідувати порядку денному. Іншими словами, я повинна була обмежити свою творчість і перетворитися в якусь артистку, яка говорить те, що їй говорять. Я – людина вільна. Я завжди знала, що Бог дав мені талант, щоб співати в усьому світі. Я ніколи не обмежувала себе», – заявила виконавиця.

За її словами, українські концерти спеціально зривали, однак, хто це робив, співачка не сказала, додавши, що це були кимось «проплачені дії»»: «У мене були зриви концертів. Це були абсолютно проплачені і абсолютно організовані дії. Я зі своїми закликами любові, щастя і добра не задовольняла. Треба було, щоб я говорила щось інше».

До слова, нині співачка переживає непрості часи в Росії, заради якої зрадила Батьківщину. Артистці скасували концерти в російських містах, мотивуючи це тим, що співачка може пересилати зароблені гроші ЗСУ.

«Мій брат загинув в Афганістані, коли мені було дев’ять років. Я не можу допомагати військовим, на військові потреби, тому що у мене немає цього в природі. Цього не буде ніколи, – запевнила російських глядачів Лорак. – Я хочу триматися подалі від цього. Я людина, яка живе в своєму світі».

Раніше «Главком» писав, що співачка Оля Полякова назвала прізвище людини, яка вижила Ані Лорак з України.

Читайте також: Колишній продюсер Ані Лорак зізнався в коханні Ірині Білик та виклав її архівні фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: