Проблеми з кабіною вже давно. Великий з «Кварталу» висміяв скандальну блогерку із Закарпаття

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Блогерка із Закарпаття закликала відокремити територію області від України

Кварталівець Юрій Великий записав чергову пародію на реалії сьогодення – цього разу про скандальну блогерку із Закарпаття, яка знайшла прихисток в Чехії і звідти ображає Україну.

Як відомо, днями в соціальних мережах блогерка із Закарпаття оприлюднила відеозвернення, в якому закликала підготувати петицію стосовно «необхідності» відокремлення Закарпаття зі складу України. СБУ розпочала кримінальне провадження стосовно жінки. В заяві зазначається, що жителька Закарпаття розганяла ворожі наративи, в яких ображала почуття українців, вдавалася до зневажливих висловлювань на їхню адресу.

«Блогерка із Закарпаття, яка виїхала за кордон і живе в Чехії, замість того, щоб підтримувати батьківщину у скрутний час, у своїх провокаційних відео закликає українців до протиправних дій проти держави. Вона розлютилася на Україну, мовляв, «держава, крім паспорта, не дала їй нічого» і закликала відокремити територію Закарпатської області від України, за що й отримала підозру від СБУ. Як показує практика, після кожної такої гучної заяви неодмінно з'являється не менш гучне вибачення. Отже, наша версія вибачень цієї недоБлогерки», – написав Великий у підписі до відео на своєму ютуб-каналі.

У ролику комік перетворився на скандальну блогерку, яка пояснює свій недолугий вчинок: «Спочатку в мене поїхала криша до чехів, а я вже потім поїхала за нею. Ще раз повторію: Україна нічого мені не дала – ні заробити копієчку, ані полікуватися. А лікуватися мені тре, повірте, бо проблеми з кабіною вже давно. Мене в дитинстві так знатно роняли, хто зна скільки разів, тому в мене проблеми в кукухою».

Шанувальники пишуть Юрію Великому в коментарях, що пародія вийшла кращою за оригінальний запис: «Той випадок, коли пародія краща за оригінал. Гарно посміялися, дякую», «Боже, як ви то вмієте? Ну точнісінько ця мадам! Браво!», «Нігтики!». Раніше гуморист записав пародію на воєнкора Владлена Татарського, який нещодавно загинув в Санкт-Петербурзі.

Читайте також: Кейт Міддлтон грубо порушила королівський протокол та захопила британців

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: