Нова пісня Білик за чотири дні увірвалася в дюжину найхітовіших на YouTube

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Пісня «Мало» за звучанням відсилає нас до ранніх років творчості співачки

Композиція Ірини Білик «Мало», яку співачка презентувала кілька днів тому, потрапила до списку найпопулярніших відео на YouTube, які слухають українці.

На першому місці в цьому списку американська співачка Майлі Сайрус, яка презентувала свій новий сингл «Flowers» в середині січня. Минулого місяця у багатьох амер иканських містах з'явилися плакати «Новий рік, нова Майлі». Пізніше на офіційному сайті співачки з'явився зворотний відлік до дати випуску синглу – 13 січня. Співачка гарно півдігрілі інтерес до своєї композиції, і результат – 97 млн переглядів.

Друге місце посів Артем Пивоваров з емоційною композицією «Маніфест», яка стала продовженням масштабного проєкту виконавця «Мапа української ідентичності», в якому Артем поділився думками про особливості української музики, як на неї вплинула війна і чому вона стала справжньою зброєю на культурному фронті.

На третьому місці гурт Spiv Brativ, який присвятив пісню захисникам Бахмута. Учасники колективу – четверо рідних братів  Дмитро, Артемій, Антоній і Леонтій Осичнюки. Всі вони учасники телепроекту «Голос країни». У пісні «Бахмут» йдеться про незламний дух захисників міста.

Також в списку кращих пісня «Відьма» від гурту «Всівдома», музиканти Averin та Chursanov, які записали трек «Звичка» про закоханих, які розсталися, але не розставили всі крапки над «і» у своїх стосунках, Гурт «100лиця» з піснею «Троянди» та «Харцизи» з роковим «Шибеником».

Також – пісня Леді Гаги «Bloody Mary», яка потрапила до чартів через 11 років після релізу, дякуючи суперпопулярному серіалу «Уенсдей». А ще – нова композиція Шакіри, яка не втомлюється з'ясовувати стосунки з колишнім коханим, футболістом Жераром Піке.

Як відомо, пара розлучилася через зраду спортсмена. У пісні 45-річна співачка заявляє, що коштує «двох 22-річок» і додає, що коханий «поміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex на Casio», проводячи аналогію між люксовими та бюджетними брендами. Крім того, у пісні є слова про те, що Піке кинув її у складній ситуації, залишивши «з журналістами біля дверей та боргами у податковій». Вона також порадила колишньому коханому тренувати не лише тіло, а й мізки, і побажала «всього найкращого із її заміною» – 22-річною студенткою. У пісні вже 191 млн переглядів.

В списку найкращих – хіп-хоп гурт ТНМК, який випустив кліп «Дивись, куди ідеш», що присвятив мінній безпеці. Повчальна пісня написана Фоззі та Фаготом для дітей, щоб у грайливому та розважальному форматі розповісти їм про важливі правила. А також композиція співака Yaktak з Волині, який зняв кліп на руїнах Будинку офіцерів у Вінниці.

Пісня Ірини Білик «Мало» за звучанням відсилає нас до ранніх років творчості співачки. В коментарях шанувальники артистки дякують їй за ніжну та дуже романтичну композицію, яких нині дуже не вистачає: «Ірина, дякую вам не просто за вашу творчість, за кожну думку радості і глибини почуттів, якими наповнює серця музика, що летить з ваших вуст», «Ніжність в кожному слові, приємні, теплі, огортаючі ноти. Українська лунає майстерним переливом. Спасибі за нову пісню, яка знов окриляє душі й творить нову атмосферу нового дня», «Ірино, дякую за пісню на українській мові! Це дуже ніжно, красиво, романтично!», «З перших нот відчувається стиль Ірини. Дякую за красу», «Як завжди неперевершена», «Вклад Іри в популяризацію української мови, з самого початку кар‘єри, безмежний».

Читайте також: El Kravchuk презентував пісню, присвячену жінкам, які вимушено покинули домівки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: