Віктор Бронюк розповів про фотографії з Бучі, які не можна оприлюднювати

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Музикант зізнався, що в нього з лютого були моменти розпачу, особливо після звільнення Бучі, Гостомеля та Ірпеня

Лідер гурту «ТІК» у відвертому інтерв’ю розповів, чим намагається бути корисним своїй країні та що радить робити кожному українцю, щоб наблизити перемогу.

Віктор Бронюк зізнається – для нього початок війни у 2014 році був дуже важким періодом. Тому у 2022-му він усвідомлював усі ризики й розумів, що наступ буде. Напередодні повномасштабного вторгнення Бронюк поговорив зі своєю родиною, і разом вони склали план дій. Дружина та діти співака поїхали в безпечне місце, а сам він долучився до гуманітарної роботи.

«Звісно, були моменти розпачу, особливо після звільнення Бучі, Гостомеля, Ірпеня. Якраз у той час ми привезли автівки Нацполіції й наші друзі показали фотографії, зі звільнених міст. Там жах, їх не можна було оприлюднити. Емоції, які в той час наповнювали мне – це біль, розпач. Разом із тим, я усвідомив, що треба мобілізувати зусилля і ставати в стрій. Досвід роботи у гуманітарному напрямку в нашої команди був. Починаючи з 2014  року ми займалися збором допомоги на схід, налагоджували логістичні напрями, вміли раціонально використовувати ресурси», – розповів Віктор Бронюк в ефірі каналу «Дом».

Крім того, артист продовжує писати пісні, хоча зараз це вдається робити не так часто, адже Бронюк служить у ТрО, а частина його колективу мобілізована. За час війни гурт презентував всього одну пісню «Журавлі», але вона має потужну історію.

«Одного разу у соцмережах наша землячка, поетеса Анна Осадча скинула мені поему «Присвята загиблому солдату». Текст так мене зачепив, що згодом з'явилась пісня про журавлів. Це історія про те, якою ціною здобувається перемога. Кожне звільнене українське місто, кожен квадратний метр української землі – це, на жаль, чиєсь життя. Багато хто з наших захисників не зможуть зустріти весну, тому що вони залишились там, на полях війни, в тих містах, в степу. Це треба знати й пам'ятати. Раніше багато українців уникали розмов про те, що свободу треба виборювати. Ніхто не хотів навіть думати про це, але факт залишається фактом. Хочеться, щоб наші захисники та захисниці повернулися додому й обняли своїх рідних», – поділися артист.

Зараз Віктор Бронюк, як і всі українці бажає та чекає одного – нашої перемоги і зазначає – сьогодні кожен має будувати особливі великі плани. «Сьогодні треба формувати план щодо того, якою буде наша країна після перемоги. Бо будь-яка війна рано чи пізно закінчується. Ми повинні зрозуміти, якою ми бачимо Україну після війни. Щодня Україна показує цілому світові, що тут живуть люди, які люблять свою землю, які готові боротися за свою Батьківщину, віддавати найдорожче. Якщо раніше українців прирівнювали до москалів, то сьогодні вже є розуміння, що українці – це європейська нація, яка має зуби, яка готова постояти за себе та за свою свободу до останнього подиху. Кожен із нас сьогодні може докласти зусиль до перемоги: або гарним словом, підтримкою ближніх, або працею, або гривнею. Це неоціненна допомога, адже велика перемога складається з маленьких», – зауважив лідер гурту «ТІК» у програмі “Ранок Вдома”.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: