«Ах, какая женщина» тепер українською. «Фрістайл» обновив свій суперхіт (відео)

фото: скріншот з відео

«Фрістайл» – радянський та український музичний гурт з Полтави, утворений у листопаді 1988 року

Гурт «Фрістайл» переклав свій суперхіт «Ах, какая женщина» українською мовою. Оновлена пісня отримала назву «Ось яка паняночка». 

Відомий хіт переклала на українську Тетяна Шершова, музика – Анатолій Розанов, слова – Тетяна Назарова, відео – В'ячеслав Самсонов.

Пісня «Ах, какая женщина» була створена у 1995 році та стала однією з найпопулярніших і улюблених на всьому пострадянському просторі.

Разом з солістом групи «Фрістайл» Сергієм Дубровіним її співала вся країна.

«Фрістайл» – радянський і український музичний гурт з Полтави, утворений у листопаді 1988 року.

Керівник, композитор і продюсер групи – Анатолій Розанов.

У перші роки фронтменом гурту був Вадим Козаченко, але в 1992 році він покинув колектив, розпочавши сольну музичну діяльність, на заміну йому прийшов Сергій Дубровін.

Нагадаємо, що ще одна солістка групи «Фрістайл» Ніна Кірсо (працювала у колективі у 1988-2018 роках) померла 30 квітня 2020 році.

Як повідомлялось, увечері 1 червня 2018 року у Кірсо стався інсульт.  У той момент 55-річна співачка вдома була сама – її тачоловік Анатолій Розанов з 20-річним сином Максимом поїхали на гастролі. Ніну без тями вдома в Полтаві знайшли друзі. Вони приїхали перевірити, чому Кірсо довго не відповідала на телефонні дзвінки. 

Після інстульту жінка впала в кому, і вийшла з неї лише на початку травня 2019 року. Однак стан її не покращився. Через деякий час співачці знову стало погано. За словами колег, назвати це приходом в себе назвати було не можна.

Читайте також: ТОП-100 золотих хітів Незалежної України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: