Гурт «Без обмежень» прокоментував свою співпрацю із фондом Гринкевичів

«Нам точно немає що приховувати. Наша позиція чітка: корупція та збагачення на війні – ницо у будь-які часи за будь-яких обставин і вимагає суворого покарання»
фото: Hope.UA

За словами піар-менеджер, їх співпраця була короткостроковою

Сергій Танчинець був амбасадором Hope.UA., яким керує Роман Гринкевич, але співпраця завершилася з квітня 2023. Про це повідомляє піар-менеджерка гурту «Без обмежень» Юліана Корецька.

«Фонд запропонував співпрацю. Ми звісно погодились разом проводити деякі проєкти, закриваючи потреби 50/50, бо запитів на той час було надзвичайно багато, самостійно покрити всі ми не могли фізично. До співпраці з фондом ми не були знайомі з Гринкевичами. Ні, звісно у нас не було ніяких підозр щодо «відмивання коштів», так, як абсолютно усі наші спільні проєкти були реалізовані. Співпраця припинилась через розділення напрямків. Ми більше займались закупівлею дронів та автомобілів від гурту на фронт, а фонд обрав гуманітарний напрям та допомогу ВПО», – розповіла Юліана Корецька.

За словами піар-менеджерки, їх співпраця була короткостроковою.

«Нам точно немає що приховувати. Наша позиція чітка: корупція та збагачення на війні – ницо у будь-які часи за будь-яких обставин і вимагає суворого покарання», – прокоментувала піар-менеджерка.

Як повідомлялося, Ігоря Гринкевича звинувачують у розкраданні грошей на потреби військових. Завищені ціни на шоломи та бронежилети, відкриті кримінальні провадження, проблемні будівництва та не зовсім прозора благодійність – далеко не всі справи, у яких підозрюється Гринкевич та його рідні. Так, у мережі заявили, що син бізнесмена – Роман Гринкевич – інвестує великі гроші в кар'єру майбутньої дружини Соні Морозюк та подарунки для неї, і це можуть бути кошти його батька.

Читайте також: Гринкевичі. Династія, про яку говорить вся Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: