Оля Полякова із донькою наворожили Меловіну перемогу на нацвідборі. Але є нюанс

фото: скріншот відео

Під час прямого ефіру Полякової в сторіз підписники запитали співачку, хто ж переможе цьогоріч на Нацвідборі

Напередодні всеукраїнського відбору на конкурс «Євробачення» співачка Оля Полякова вирішила дізнатися, хто ж поїде представляти Україну цьогоріч на міжнародному пісенному конкурсі. За допомогою зіркова мама звернулася до старшої доньки, яка нещодавно відкрила для себе нове хобі – ворожіння на картах таро. Ворожила Полякова із донькою в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Так, під час прямого ефіру Полякової в сторіз підписники запитали співачку, хто ж переможе цьогоріч на Нацвідборі. На що, розкинувши карти, Маша відповіла: «Він (Меловін) переможе, але буде якесь нечесне відношення до нього. Є велика можливість обману та маніпуляції».

А на питання, чи представлятиме коли-небудь Полякова Україну на пісенному конкурсі, шокувала зізнаннями. Мовляв, поки що ні, адже Поляковій заважає можновладець високого зросту. Й до поки він при владі, доти шансів у Полякової немає.

Нагадаємо, що Румунія відмовилась від участі у «Євробаченні-2024».

Зазначається, що цього року TVR направить кошти на інші пріоритетні виробництва та проєкти. Серед них, зокрема, трансляція літніх Олімпійських ігор у Парижі та продовження інвестицій у нову штаб-квартиру TVR Craiova.

Також стало відомо, яка країна візьме участь у Євробаченні вперше за 31 рік.

Читайте також: «Євробачення-2024»: онлайн-трансляція фіналу нацвідбору

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: