Melovin висловився про українців, які слухають російську музику

Melovin пояснив, чому публічно не обурюється щодо українців, які слухають російську музику
фото з відкритих джерел

Співак уточнив, що вважає прослуховування російської музики «особистою справою кожного»

Український музикант Melovin, учасник Нацвідбору Євробачення-2024, поділився, що не збирається цькувати тих, хто слухає російських музикантів та транслює це на велику аудиторію. Про це він сказав у коментарі блогеру Богдану Беспалову для його YouTube-каналу.

Український музикант Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, пояснив, чому не висловлює публічно обурення щодо українців, які слухають російську музику.

«Я розумію, що кожен сам вирішує, як йому жити й що йому слухати, з якими морально-етичними, взагалі базовими штуками жити. Для мене це не ок. Взагалі не ок. Для мене було ок перейти на українську мову і зрозуміти, що я був такий самий зросійщений одесит, як і всі одесити», – поділився артист. 

Співак уточнив, що вважає прослуховування російської музики «особистою справою кожного», а людям радить зосередитись на собі та своїх діях. Те саме стосується і переходу на українську мову у спілкуванні.

«Травити людей за мову я не збираюся, я не з тих, хто буде кричати: «Чому не державною?!». Це ваша справа. Мені найголовніше, щоб люди розуміли, що треба починати лише з себе. Не оце шукати «а що на болотах? а що у когось?». Почніть з себе: не шукати зраду десь, а знайти зраду в собі», – наголосив Melovin.

Виконавець додав, що подібні обговорення викликають хаос, хоч і вважає це «абсолютно зрозумілим».

Нагадаємо, огляд добового ефіру 14-ти радіостанцій, проведений Секретаріатом Уповноваженого із захисту державної мови, не засвідчив жодного випадку трансляції російськомовної пісні.

До слова, Уповноважений із захисту державної мови у 2023 році наклав 21 штраф за порушення мовного закону.

Читайте також: Мовний омбудсмен розповів, в якому місті найбільше порушують закон про мову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: