Акторка Марго Роббі розповіла, як зараз в Голлівуді знімають інтимні сцени

Кадр з фільму «Вовк з Уолл-стріт»
фото з відкритих джерел

На знімальних майданчиках працюють координатори з інтимної близькості

Голлівудська акторка Марго Роббі розповіла у підкасті Nova, як знімалися відверті сцени у фільмі «Вовк з Уолл-стріт» де вона грала кохану героя Леонардо ДіКапріо.

Як виявилося, для відвертих сцен не завжди користуються послугами дублерів, у тому випадку, якщо актори самі знімаються, використовуються спеціальні пристрої.

За її словами, зніматися в постільних сценах було комфортно, оскільки на знімальній площадці була ціла кімната з меркінами – спеціальними перуками для інтимної зони, які використовуються під час зйомок.

«У них є штуки, які називають меркінами: щось на зразок париків для геніталій. На зйомках «Вовка з Уолл-стріт» була ціла кімната з меркінами», – розповіла Роббі.

Треба сказати, що зйомки відвертих сцен часто стають приводом для переживань акторів, про що вони іноді згадують навіть через багато років. Так, раніше про зйомки відвертих сцен розповідала актриса Брук Шілдс, яка зіграла у культовому фільмі «Блакитна лагуна». А актори, які, будучи неповнолітніми, зіграли у фільмі «Ромео та Джульєтта», подали до суду на кіностудію Paramount, оскільки режиссер змусив їх роздягнутися на зйомках.

За словами багатьох зірок, зараз акторам набагато легше зніматися в таких сценах: на знімальних майданчиках працюють координатори з інтимної близькості, які контролюють ситуацію та не допускають дискомфорту.

Читайте також: Путіністці Дані Борисовій прилетіло на відпочинку від українки: Поцілила тарілкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: