Брук Шілдс розповіла, як знімалася оголеною у «Блакитній лагуні» в 14 років

Одна зі сцен фільму
фото з відкритих джерел

Свого часу фільм звинувачували у дитячій порнографії

Акторка Брук Шілдс у подкасті « Now What?» розповіла, як знімалася оголеною у фільмі відомому фільмі «Блакитна лагуна».

У фільмі 1980 року Брук Шілдс та Крістофер Аткінс, котрий зіграв головну чоловічу роль в картині, зіграли двоюрідних сестру і брата Еммелін і Річарда Лестрендж, які після аварії корабля живуть на відокремленому тропічному острові і закохуються один в одного.

На момент зйомок у фільмі, де було багато оголених сцен, Брук Шілдс було лише 14 років, а її партнерові – 18. «Ми були одягнені у вузькі смужки одягу, а моє волосся було приклеєне до тіла, щоб приховати груди, які в будь-якому випадку були дуже маленькими, – згадує Шілдс. – Я не знаю, що я намагалася приховати».

Вона додала, що їй на соски наклеювали спеціальні подушечки тілесного кольору. «Соски, очевидно, були тим місцем, де вони вирішили провести межу», – іронічно зазначила актриса. Шілдс уточнила, що для зйомки деяких сцен вона мала дублер.

Хоча фільм зібрав у прокаті 58,8 млн. доларів і став популярним (пізніше «Блакитна лагуна» отримала продовження з Мілою Йовович у головній ролі), відгуки про нього були не найкращими. Брук Шілдс здобула премію «Золота малина» як найгірша актриса (і стала першою актрисою, яка здобула цю премію).

Одним з головних приводів для критики фільму була наявність великої кількості сцен, де неповнолітня Брук Шилдс знялася оголеною, а також кількох сексуальних сцен. Ця тема піднімалася й згодом – фільм навіть звинувачували у дитячій порнографії. Надалі це відбилося і на кар'єрі самої Брук Шілдс, яка у багатьох асоціювалася із секс-контентом, у зв'язку з чим рекламні ролики за її участю відмовлялися транслювати телеканали.

Читайте також: Могилевська поділилася переживаннями з приводу нової вистави: Не знала, чи прийдуть глядачі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: