Зірка «Кварталу 95» підірвав мережу пародією на рашистку Чичеріну та її новорічне привітання

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Пропагандистка Чичеріна має паспорт т.з. ДНР

На початку січня одіозна російська співачка Юлія Чичеріна, яка з 2014 року активно підтримує агресію РФ, виклала в соцмережу дивне привітання з Новим роком. Зірка «Кварталу-95» Юрій Великий зробив пародію на виступ рашистки.

Виконавиця заявила, що «Росія довго терпіла» те, що Захід з неї «робив біомасу», а тепер у українцям один вихід: здатися, а інакше пообіцяла, що ми вимерзнемо «в гулагах», але все одно повернемося «в русский мир, який все переплавить». Російським воякам Чичеріна побажала стати «безсмертними героями».

«Колись відома співачка, а нині, мабуть, пацієнт палати номер шість - Юлія Чичеріна, в черговий раз «відзначилася», записавши своє новорічне звернення, – йдеться в анонсі під відео на ютуб-каналі артиста. – До чого я це все... У мене було багато чоловічих образів, були й жіночі...  Але, воно – мені грати ще не доводилося. Гарна нагода спробувати. Сміємось – отже не здаємось».

Українці, коментуючи заяву скаженої росіянки, шуткують, що вона забула випити таблетки або випила, але не ті пігулки. «Пізно одягать таку шапочку, коли вже вєтром в голову надуло. Якась бабка-маразматічка з психічними розладами. Вкрала, мабуть, одяг у якоїсь бабці, що та собі «на смерть» відкладала», «А шо за мєха у цьої Анни Карєніной? Секонд?» – пишуть в коментарях інтернет-користувачі. Дехто взагалі переплутав Чичеріну з «братом по зброї» Охлобистіним: «А може це дійсно Охлобистін, тіко без окулярів?», «Думала мені одній так здалося».

Читайте також: Бен Аффлек торгує пончиками в кав'ярні, де найчастіше його ловлять папараці

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: