Цибульська розвеселила мережу жартом про Арестовича, а Решетник – бажанням зайняти його місце

Григорій Решетнік вирішив також пожартувати
фото з відкритих джерел

Позаштаний радник ОП Олексій Арестович написав заяву про звільнення. Співачка Оля Цибульська записала з цього приводу гумористичне відео, яке виклала в Інстаграм.

У ролику артистка порівняла Арестовича зі своїм колишнім молодим чоловіком.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

«Арестович чисто як мій колишній. Спочатку наробив х#рні, потім типу перший порвав стосунки, а через місяць зробить вигляд, що винні всі, окрім нього», – виклала свою версію подій Цибульська.

Олін допис традиційно розділив українців на два табори: одні стали на захист Арестовича, інші вважають, що він заслужив на таке ставлення до нього.

«Тепер, нарешті, може, закриє свій рот. Ніколи не подобалося слухати його голос, він мене завжди дратував», «В нього явні розлади», «А я так жодного разу його й не послухала! З першого дня війни його так було багато, що це викликало відразу», «Не знаю, як кому, а мені на початку війни він дуже допоміг витримати весь страх А потім став дратувати своєю російською мовою, якось так», «Підтримую на всі сто відсотків!», – пишуть солідарні з Цибульською українці. «Оля, не треба так, кожен має право на помилку, але не кожен може визнати це. Він зміг, а ви збираєте вподобайки на цьому, дуже не гарно з вашого боку!», «Обожнюю Арестовича, він моє заспокійливе», «Олю, вам не соромно?», – емоційно реагують інші коментатори. Знайшлися і такі, хто не розуміє через що здійнявся такий галас: «В нас більше проблем немає, як його звільнення! Хай його жінка хвилюється, що він грошей менше принесе, а в нас є за кого хвилюватися! Дуже багато уваги!»

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Григорій Решетнік • RG (@grisha_reshetnik)

Тим часом телеведучий Григорій Решетнік вирішив також пожартувати та у своєму Інстаграм-блозі опублікував фото, на якому копіює вираз обличчя Арестовича. «Друзі, шукаю роботу позаштатного радника. Досвід на телебаченні 20-ть років», – написав Решетнік під знімком.

Його приклад наслідував і радіоведучий Слава Дьомін, який пожартував, що готовий скинути своє резюме.

Раніше «Главком» писав, що Арестович пророкує «кари небесні» після своєї відставки.

Читайте також: Стала відома дата виходу найдорожчого українського мультфільму «Мавка»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: