Чоловік Брітні Спірс прокоментував її неадекватну поведінку в ресторані

Шанувальники підозрювали, що Сем Асгарі, за якого вона вийшла заміж минулого літа, контролює її
фото з відкритих джерел

Поведінка співачки вже давно викликає побоювання шанувальників

Чоловік Брітні Спірс Сем Асгарі прокоментував новини навколо скандальної поведінки дружини у ресторані у Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, вихідними в одному з ресторанів Лос-Анджелеса стався інцидент за участю співачки Брітні Спірс та її чоловіка Сема Асгарі. За словами очевидців, поп-зірка несподівано почала дивно поводитися – активно жестикулювати і голосно говорити щось незрозуміле. За словами очевидців, Сем Асгарі вийшов із себе і залишив ресторан у поганому настрої. Сем Асгарі пізніше відреагував на своїй сторінці в Інстаграм: «Не вірте тому, що ви читаєте в інтернеті, люди».

Сама Брітні Спірс незабаром після появи таких новин опублікувала в інстаграмі відео, в якому танцює та показує непристойні жести на камеру. Передплатники співачки припустили у коментарях, що таким чином Брітні відповіла тим, хто знімав її без дозволу та виклав відео у мережу.

Поведінка Брітні Спірс вже давно викликає побоювання шанувальників. Раніше у мережі навіть з'явилися теорії, що співачка насправді померла, а відео замість неї знімає двійник. Крім того, деякі шанувальники підозрювали, що Сем Асгарі, за якого вона вийшла заміж минулого літа, контролює її. Сам Асгарі це спростував.

Читайте також: Зірці «Месників» Джеремі Реннеру, якого переїхав снігоприбирач, можуть ампутувати ногу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: