Зірки кінокартини «Ромео та Джульєтта» вимагають $500 млн за постільну сцену

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Актори стверджують, що ці кадри були отримані незаконно

Головні актори кінокартини «Ромео та Джульєтти» подали до суду на компанію Paramount за «жорстоке поводження з дітьми через оголену сцену» у фільмі Франко Дзефіреллі 1968 року. Позивачі вимагають відшкодування збитків у розмірі 500 мільйонів доларів. Подробиці повідомляє видання Variety.

Актори Олівія Хассі та Леонард Уайтінг були ще підлітками, коли взяли участь у зйомках картини. Фільм італійського режисера став хітом та був номінований на чотири премії «Оскар».

Зараз, коли артистам за 70, Хассі та Уайтінг подали позов до Верховного суду Санта-Моніки, звинувативши Paramount у їхній сексуальній експлуатації та розповсюдженні оголених зображень дітей-підлітків. У центрі уваги – сцена в спальні, де є зображення голих сідниць Уайтінга та оголених грудей Хассі.

У позові стверджується, що Дзеффіреллі, який помер у 2019 році, запевнив обох акторів, що у фільмі не буде наготи і що у сцені в спальні вони матимуть нижню білизну тілесного кольору. Але в останні дні зйомок режисер нібито благав їх виступати оголеними з гримом для тіла, «інакше картина провалиться».

Хассі на той час було 15 років, а Уайтінгу – 16. Згідно зі скаргою, Дзеффіреллі показав їм, де розташовуватиметься камера, і запевнив їх, що у фільмі не буде показана оголена натура. Студія Paramount знала чи «мала знати», що ці кадри були отримані незаконно, йдеться в позові акторів, який було подано до суду.

«Те, що їм сказали і те, що сталося, – це дві різні речі. Вони довіряли Франкові. Він був їхнім другом, і, чесно кажучи, що їм залишалося робити у 16 років? Варіантів не було. #MeToo не було», – дав коментар Variety менеджер обох акторів Тоні Маріноцці.

Самі актори стверджують, що страждали від душевних страждань та емоційних переживань усі 55 років, що минули з моменту виходу фільму, а також втратили можливості працевлаштування. Незважаючи на їхній вдалий дебют, у Хассі та Уайтінг була дуже посередня акторська кар'єра після «Ромео та Джульєтти».

Раніше «Главком» писав, що акторка Брук Шілдс розповіла, як знімалася оголеною у «Блакитній лагуні» в 14 років. Свого часу фільм навіть звинувачували у дитячій порнографії. І це відбилося і на кар'єрі самої Брук Шілдс, яка у багатьох асоціювалася із секс-контентом, у зв'язку з чим рекламні ролики за її участю відмовлялися транслювати телеканали.

Читайте також: Кішка Тейлор Свіфт увійшла у трійку найбагатших тварин світу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: