Поцілила тарілкою. Путіністці Дані Борисовій прилетіло на відпочинку від українки

Борисова: Вважаю, що російська влада все робить правильно
фото з відкритих джерел

Російська телеведуча зізнається, що розуміє, чому це сталося

Російська телеведуча Дана Борисова, яка затято підтримує агресивну путінську політику, пожалілася журналістам, що втрапила через свої переконання в інцидент в Таїланді.

Путіністка розповіла, що їй прилетіло в буквальному сенсі слова за підтримку війни в Україні: «Під час сніданку на відпочинку українка жбурнула в нас тарілку, коли ми почали розмовляти з донькою». Борисова зізнається, що розуміє, чому це сталося, але не збирається змінювати позицію: «Вважаю, що російська влада все робить правильно».

Раніше «Главком» писав, що Борисова на своїй сторінці в соцмережі звернулася до шанувальників із проханням допомогти з грошима. «Друзі, просити ніяково – вперше таке роблю. Якщо є можливість, скиньте просто по 100 рублів. Вдячу, ніяк не виводжу, а зйомок поки не буде». Борисова, яка раніше була дуже популярною телеведучою, нині заробляє так званим експертом на різних сміттєвих телешоу – на кшталт «Пусть говорят».

Тим часом російська модель Ганна Ліннікова, яка незважаючи на українські протести, взяла участь у конкурсі «Міс Всесвіт-2022», пожалілася в інтерв'ю російській пресі на цькування, з яким вона зіткнулася. Після фіналу міжнародного конкурсу учасниця від Росії, за її словами, отримала багато коментарів у соцмережах через мовчання про війну в Україні і навіть почала боятися за своє життя.

За словами Ганни, вона зіткнулася з критикою навіть від тих, кого вважала близькими – наприклад, зі своєї старої знайомої. «Вона написала купу гидот, виклала пости про мене», – давить на жалість Ліннікова.

Читайте також: Я не знаю, що мені робити. Андре Тан звернувся до українців

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: