Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк отримав повістку до військкомату

фото з відкритих джерел

Актор каже, що пройшов вже медкомісію

Український актор Тарас Цимбалюк в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну для його ютуб-каналу розповів, що отримав повістку до військкомату. Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» каже, що пройшов вже медкомісію.

«Мені прийшла повістка. Я пройшов медогляд. Я у черзі. Все. Я, на жаль, не мав жодної військової кафедри, в армії я також не служив. Я пішов би туди, де я впевнено почував би себе. Якби мене чогось навчили», – каже Цимбалюк.

«Якщо бути відвертим, у мене не лежить душа до всього цього діла. Тому перераховувати якісь вузькі сфери військової справи… Страх є, що мені з армії доведеться одразу їхати на передок. Людині, яка нічого в цьому не розуміє. Тому, коли відправляють на передок людей, які, грубо кажучи, сьогодні отримали повістку, а за два тижні вони туди їдуть, це, звичайно, треш», – додав Цимбалюк.

Раніше «Главком» писав, що Тарас Цимбалюк, що розлучився вдруге, знову не самотній. Новою обраницею актора стала рестораторка та дизайнерка – Світлана Готочкіна. Вона є власницею ресторану в Києві Fish Fetish та бренду одягу GOT'S label.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк влітку приголомшив новиною, що розлучається з дружиною – візажистом Тіною Антоненко. Для зірки кінокартин «Кріпосна», «Чорний ворон» та «Спіймати Кайдаша» шлюб із Тіною – другий, артист уже був одружений – з однокурсницею Ангеліною. За словами актора, подружнє життя у них склалося якось само собою, під впливом родичів, але вже через півтора роки він зрозумів, що «загалом не нагулявся» і що вони «мабуть, поквапилися». Із Тіною Цимбалюк прожив в офіційному шлюбі 11 місяців.

Читайте також: Полякова оголосила про великий концерт у Києві, де не буде пісень російською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: