Відомий актор Джуліан Сендс зник у горах Каліфорнії

Наразі зірку шукають рятувальники
фото з відкритих джерел

Артиста шукають уже майже тиждень

Популярний актор, зірка фільмів «Готем» та «13 друзів Оушена» Джуліан Сендс зник безвісти у горах Південної Каліфорнії. Пошуки актора продовжуються майже тиждень. Про це повідомляє Variety з посиланням на місцеву владу.

Минулого тижня Джуліан Сендс подався підкорювати гори Каліфорнії, відтоді про нього нічого не чути. Наразі зірку шукають рятувальники.

Минулої п'ятниці близькі 65-річного Сендса заявили про його зникнення. За повідомленням рятувальників, артист знаходиться в каліфорнійських горах Сан-Габріель, в яких нещодавно загинули два туристи.

У суботу пошуки актора ускладнилися через погоду. «Через ризик сходження лавин наземні бригади було знято з гори. Тим не менш, ми продовжуємо пошуки за допомогою вертольотів та дронів. Ми заплануємо ще один наземний пошук, коли погода покращає, і це буде безпечно для наших наземних екіпажів», – поділилося джерело.

Джуліан Сендс знявся більш ніж у 150 фільмах та серіалах. Він зіграв головну роль в картині Джеймса Айворі «Кімната з виглядом», де також знімалася Хелена Бонем Картер. Крім того, Сендс відомий з робіт у фільмах «13 друзів Оушена», «Поля смерті», «Експромт», а також у серіалах «24 години», «Декстер», «Готем» та іншим.

Близькі голлівудської зірки не знаходять собі місця. «У п'ятницю дізнався, що мій друг Джуліан Сендс зник безвісти у горах. Я спустошений. Дуже близький друг сім'ї, який був авантюристом у всьому, що він робив. Я багато молюся», – зізнався кінопродюсер Кассіан Елвіс.

Читайте також: Російська акторка Лариса Удовиченко потрапила в лікарню з переломом хребта

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: