Полякова оголосила про великий концерт у Києві, де не буде пісень російською

Наразі Оля Полякова завершує свій перший англомовний альбом у Швеції
Фото: прес-служба

До програми, яка отримала назву «Все буде добре», увійдуть хіти українською мовою

Шоу співачки відбудеться 8 березня у КВЦ «Парковий». До програми, яка отримала назву «Все буде добре», увійдуть улюблені хіти українською мовою, а також нові треки воєнного часу. Майбутнє шоу прийде на зміну легендарної програми «Королева Ночі». Російською мовою свої хіти Полякова не співатиме.

«Це буде дуже очікуваний та дуже емоційний концерт такого вперше після повномасштабного вторгнення. Я неймовірно скучила за своїм глядачем: хочу обійняти кожного, разом сміятися та плакати. Ми презентуємо абсолютно український контент: нову програму, нові костюми, нові емоції та переживання. Тому що війна змінила нас всіх назавжди. Але ми залишилися один в одного і повинні підтримувати кожного: я – свого слухача, а він – мене», – коментує майбутню прем‘єру іменинниця.

Наразі Оля Полякова завершує свій перший англомовний альбом у Швеції, треки з якого також пролунають на сцені КВЦ «Парковий».

Раніше «Главком» писав, що Полякова згадала кумедну історію, як помилково відправила в соцмережі Ані Лорак повідомлення, яке писала своєму менеджеру. Полякова каже, що натрапила на відео з концерту Ані Лорак в Одесі, який проходив у 2021 році. Каже, хотіла цей ролик зі своїми коментарями відправити своєму менеджеру Артему, проте помилково переслала його Лорак. «Беру її stories і пишу: «Ти дивися, яка с#ка, повернулася, вона буде тут зали збирати. Ноги криві, костюми гі#но, співає жахливо. Наговорила та відправила. Думала, що Артему, але коли вже відправила, дивлюся, що це зробила Ані Лорак. А там такий спіч… Одразу було написано – переглянуто», – згадує Оля.

Читайте також: Лідія Таран чесно розповіла, як насправді французи ставляться до війни в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: