Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною-акторкою

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов знайомі зі студентських часів
фото з відкритих джерел

Колишні закохані одружилися у 2021 році

Українські актори Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучаються після двох років шлюбу. Про розставання пара повідомила в Instagram, опублікувавши спільну заяву. Причини розриву не назвали.

Актори поділилися, що за 10 років (з моменту знайомства) вони дійсно стали одним цілим. Однак тепер їхні шляхи розходяться.

«Я люблю тебе. Я кохаю. Як ти сьогодні? Що ти відчуваєш? Знаючи нашу історію, ви б назвали нас акторським подружжям, які спочатку сварилися, потім проводили репетиції важливих професійних сцен на кухні, грали, сміялись, а потім завжди були разом… були? Так! Ми стали пазлами за 10 років, які доповнювали картинки одне одного, мали цілісність, мету, інтерес. Тепер пазлів стане двоє. Дві картини. Дві нові історії», – підписали актори фото, на якому біжать мостом кожен окремо.

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною-акторкою фото 1

Цимбалару та Бакланов знайомі зі студентських часів та навчалися разом на одному курсі університету. Актори розповідали, що довго не могли порозумітися і їх дратувало, що педагоги часто ставили їх у пару. Закохані розписалися в одному із РАГСів у Києві у вересні 2021 року і того ж дня повінчалися у церкві. Дітей у пари не було.

Анастасії Цимбалару 31 рік. Вона відома за серіалами «Ворожка», «Жіночий лікар» та «Папік». Анастасія молодша за екскоханого на два роки.

Українські глядачі знають 29-річного Григорія Бакланова завдяки ролям у проєктах: «Спіймати Кайдаша», «Ніщо не трапляється двічі» та «Сага».

Раніше повідомлялося, що відомі українські ресторатори Олена та Дмитро Борисови розлучилися.

Нагадаємо, дружина українського співака та фронтмен гурту «Скай» Олега Собчука заявила про розлучення після 20 років шлюбу. Марія назвала стосунки «токсичними», а чоловіка «аб'юзером».

До слова, лідер гурту «Без обмежень» розлучився з дружиною після 15 років у шлюбі.

Як відомо, українці менше одружувалися та частіше розлучалися у 2023 році. Так, Київ зараз лідирує не лише за кількістю розписів, а й за кількістю розірвань шлюбу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: