Світові зірки звернулися до українців у другі роковини великої війни (відео)

Роберт де Ніро взяв участь у віеозверненні до українців, приуроченому до других роковин великої війни
фото: скриншот відео

Усесвітньо відомі актори, режисери, музиканти й письменники висловили українцям підтримку в боротьбі проти агресії РФ

Учора, 24 лютого, понад 30 зірок світового рівня, серед яких Роберт Де Ніро, Катрін Денев і гурт Imagine Dragons, звернулися до українців на знак солідарності у другі роковини повномасштабної війни. Про це повідомила фандрейзингова платформа United 24.

«Роберт Де Ніро, Катрін Денев, Imagine Dragons, Боно, Гіларі Свенк, Вігго Мортенсен, Емма Томпсон, Стівен Фрай – понад 30 світових зірок та амбасадорів United 24 звернулися до українців зі словами підтримки. Дякуємо кожному, хто був з Україною впродовж цих двох років. Дякуємо кожному, хто залишається з нами», – йдеться в повідомленні.

На оприлюдненому відео зірки висловлюють українцям підтримку в боротьбі проти агресії РФ, а деякі з них навіть промовляють українською «Слава Україні!».

Нагадаємо, що у другі роковини повномасштабного вторгнення Росії в Україну король Чарльз III звернувся до українців і висловив їм свою підтримку. 

До слова, колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон приїхав до Києва в день других роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 

Також учора до Києва прибули прем'єр-міністри Італії, Канади та Бельгії.

Крім того, 24 лютого в Україну приїхала президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: